Banner 980x90

Paliec sveiks, "Pīlādzīti"!

Jau 25.maijā Balvu pirmsskolas izglītības iestādē "Pīlādzītis" sākās pirmais pasākums "Paliec sveiks, Pīlādzīti"! 

Triju dienu garumā iestādē smaržoja meijas un valdīja liela kņada, jo 3. logopēdiskās , 10, 2. sagatavošanas grupu audzēkņiem bija izlaidums, lai jau 1.septembrī viņi vērtu skolas durvis.

Tās bija skolotājas Ingūna Pauliņa, Inese Svelpe, Ilga Mārtuža, Ligita Baltā, Linda Kriviša, Zeltīte Krampuša- Bistrova, kuras sagatavoja mazos "pīlādzēnus" , lai tie būtu skolā draudzīgi, izpalīdzīgi un zinoši. Klātesošos uzrunāja vadītāja Antra Eizāne, novēlot audzēkņiem un viņu vecākiem izturību, enerģiju, spēku, pacietību un veselību turpmākajam dzīves cēlienam, jo vecākiem būs jāmācās kopā ar bērniem. Absolventi par piemiņu kā simbolu no iestādes saņēma nozīmīti, kur redzami visi darbinieki un audzēkņi. Vadītājas vietniece izglītības jomā Ilona Ločmele pasniedza aktīvākajiem un radošākajiem konkursu dalībniekiem pateicības un balvas.

Par atbalstu iestādei un darbošanos iestādes padomē pateicības saņēma arī vecāki Alīna Zelča, Māris Voicišs, Natālija Noskova, Jānis un Gunita Džiguri, Inta Poikāne, Inga Čipate. Izlaidumniekus sveikt bija ieradušies kaimiņu grupu bērni, kuri ar dziesmām un dzejoļiem atgādināja saviem draugiem, ka vēl nesen viņi bija bezrūpīgi bērnudārznieki, bet tagad kļuvuši par skolniekiem. Sveicēju vidū bija arī bijušais audzēknis Markuss Mednis ar mūzikas pedagogu Ģirtu Ripu, kurš visus iepriecināja ar brīnišķīgu izpildījumu, nodziedot dziesmas "Kā Didzis zeķi lāpīja", "Mikiņa grozs". Jautrajos pasākumos kopā ar Burvju mākslinieku (Māris Lāpāns), viņa draugu Kaķi( Zaiga Lāpāne), Zaķi( Jānis Ločmelis) , Pinokio( Mārtiņš Lāpāns) un citiem pasaku varoņiem Sprīdīti (Aija Jaundžeikare), Zīmulīti( Inga Mičule) audzēkņi un viņu vecāki pateicās visiem iestādes darbiniekiem par ieguldīto darbu viņu bērnos. Balvu PII "Pīlādzītis" vad.v.i.j. I. Ločmele

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)