Banner 980x90

Aicina piedalīties Balvu novada iedzīvotājus aptaujā 

Balvi24.lv
Balvi24.lv

Balvu novada pašvaldība veic aptauju, lai noskaidrotu un analizētu iedzīvotāju viedokļus par dzīves kvalitāti un pašvaldības pakalpojumu pieejamību novadā, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Aptaujas rezultātus izmantos Balvu novada attīstības programmas 2011.-2017.gadam ikgadējā uzraudzības ziņojuma sagatavošanai.

Iedzīvotāju aptauju rezultātus regulāri apkopos, sistematizēs un izmantos arī novada jauno attīstības plānošanas dokumentu izstrādei.

Aptauja ir anonīma, un iegūtie rezultāti tiks izmantoti tikai apkopotā veidā. Ar aptaujas rezultātiem varēs iepazīties Balvu novada pašvaldības interneta vietnē www.balvi.lv.

Aptaujas anketas drukātā veidā ir pieejamas Balvu novada pašvaldībā un tās iestādēs. Elektroniski anketu aizpilda šeit.

Balvu novada iedzīvotāju aptauja norisināsies līdz 1.aprīlim.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)