Banner 980x90

"airBaltic" pasažierus iepazīstinās ar Latgali

Latgales plānošanas reģiona un Latgales Reģiona attīstības aģentūras izdotais jaunais tūrisma ceļvedis "Latgale vieno!" martā būs pieejams arī nacionālās aviokompānijas "airBaltic" reisu pasažieriem, pilsētas informācijas portāls Pilseta24.lv uzzināja Latgales plānošanas reģionā.
Ceļvedī ir pieejama informācija par kultūras tūrisma iespējām, aktīvo atpūtu, Latgales dabas bagātībām, amatniecības tradīcijām, kā arī Latgales kulinārā tūrisma brīnumiem. Izdevumā iekļauta informācija arī par reģiona jaunākajiem tūrisma objektiem, kas nesen sākuši uzņemt apmeklētājus, bet jau ir paspējuši iemantot atpazīstamību gan Latvijā, gan ārpus valsts.

Mēneša laikā ceļvedis būs pieejams kopumā 3140 "airBaltic" reisos uz vairāk nekā 40 galamērķiem dažādās pasaules vietās.

"Tūrisma nozare Latgales reģionā mērķtiecīgi attīstās," atzīmē Latgales plānošanas reģiona attīstības padomes priekšsēdētājs Aldis Adamovičs. "Mums ir ko parādīt un ir arī ar ko lepoties, tāpēc aicinām ikvienu iepazīt Latgales dabu, vēsturi un tradīcijas un izjust te valdošo mieru!"

Ceļvedis izdots projektā "Tour de Latgale & Pskov", tā kopējais budžets ir 1 681 815 eiro, no kuriem 1 513 633 eiro (90%) ir Igaunijas, Latvijas un Krievijas pārrobežu sadarbības programmas Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta 2007.-2013.gadam finansējums un 10% partneru līdzfinansējums.

Kā skaidro Latgales plānošanas reģionā, tad projekta gaitā paredzēts īstenot arī vairākus infrastruktūras uzlabošanas pasākumus, mārketinga un citas aktivitātes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)