Banner 980x90

Apavi internetā – kā pasūtīt savu ideālo pāri?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Apavu iegādei internetā ir vairākas priekšrocības, piemēram, nereti interneta veikalos tiek piedāvāts plašāks apavu klāsts par maciņam draudzīgākām cenām. Neskatoties uz to, daudzi izvairās no apavu pasūtīšanas internetā, tomēr, ievērojot vienkāršus padomus, Tu varēsi droši pasūtīt kārotās kurpes vai zābakus, neizejot no mājas. 

Kā pareizi izvēlēties apavus internetā?
Protams, Tu zini savas kājas izmēru, tomēr paļauties uz vienu ciparu nav vēlams, jo, piemēram, dažādu ražotāju apavu izmēri var atšķirties. Tieši tāpēc svarīgākais kritērijs apavu iegādei internetā ir personīgie pēdas mērījumi. 

Kā pareizi izmērīt pēdu?
Pirmais, kas ir jāizdara, pasūtot apavus internetā, ir uzzināt savas pēdas izmērus, lai varētu tos salīdzināt ar izmēru tabulām. To vari izdarīt ļoti ātrā un vienkāršā veidā:
- paņem baltu papīra lapu, uzliec uz tās basu kāju un ar zīmuli apvelc kontūras (atceries, ja paredzēts apavus nēsāt ar zeķēm, tad mērījumus ir labāk veikt ar zeķi);
- savelc horizontālas un vertikālas līnijas starp tiem punktiem, kas izvirzās visvairāk – tā Tu uzzināsi savas pēdas garumu un platumu;
- tā kā pēdas nav perfekti vienādas, noteikti izmēri abas kājas un, iegādājoties apavus, orientējies uz to pēdu, kas ir lielāka. 

Svarīgi atcerēties
Paņem savus ērtākos apavus, izņem iekšzoli un izmēri to tāpat, kā to darīji ar savu pēdu. Tradicionāli iekšzole ir par 10 -15 mm garāka nekā pēda, un visdrīzāk interneta veikalu izmēru tabulās būs norādīti parametri, kas atbilst iekšzoles izmēram.  

Lai pārliecinātos par vēlamo apavu izmēra atbilstību Tavu kāju izmēram, pievērs uzmanību arī apavu aprakstiem. Uzticamos  interneta veikalos būs norādīts arī apavu papēža augstums, stulma garums u.c., kas palīdzēs pārliecināties par konkrēto apavu atbilstību Tavam izmēram. 

Kvalitatīvi un ērti apavi internetā ikdienai un svētkiem
Ja sāki iegādāties apavus internetā pavisam nesen vai neesi to darījis, tad apavu un somu interneta veikals Somijasapavi.lv iesaka sākumā pasūtīt apavus ar stabilu papēdi vai platformu, šņorēm, regulējamām siksniņām, elastīgiem ielaidumiem. Vēlāk,  izmēģinot konkrēta ražotāja apavus, varēsi pasūtīt arī eksotiskākus modeļus, piemēram, augstpapēžu kurpes. 

Interneta veikalā Somijasapavi.lv meklē aktuālākos sezonas apavus no tādiem labākajiem Eiropas apavu ražotājiem kā "Gabor," "Janita", "Ara", "Top man" u.c. Ienāc www.somijasapavi.lv un izvēlies kvalitatīvus apavus, kas nodrošinās Tavām kājām labāko komfortu visās sezonās!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)