Banner 980x90

Baltinavas vidusskolā iepazīst kukaiņus

Ar pavasara kukaiņu dienu iepazīšanos pieketdien, piektdien,11.martā sākās Baltinavas vidusskolas sākumskolas un sagatavošanas grupiņas pasākums "Dūci, dūci, kukainīši" skolas Paaudžu centrā, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Baltinavas novada pašvaldībā.

Katra klašu grupa bija pārvērtušies par kādu no kukainīšiem (1.klase - bitītes, 2.klase - sienāži, 3.klase - mārītes, 4.klase - skudras, 6 gadu vecuma grupa - taurrņi).

Katras klases skolēni bija sagatavojuši priekšnesumu par savu kukaini. Priekšnesumos bērni visus priecēja ardzejoļiem, dziesmām, fabulām, iestudējumiem, muzikālajiem priekšnesumiem. Starp priekšnesumiem skolēniem bija dažādi uzdevumi. Bērni mēģināja atpazīt dažādus kukaiņus, minēja mīklas, noskaidroja zirnekļa un kukaiņa atšķirības, pētīja kukaiņu attīstības ciklu, skatījās video par kukaiņu pārvērtībām un multfilmu, kuru skatoties, bija jāskaita kukaiņi un jāizdomā galvenā pamācošā multfilmas doma.

Pasākumā ar dejām priecēja arī 1.-4.klašu deju kolektīvs Irēnas Kašas vadībā. Pasākuma laikā bija iespēja apskatīt grāmatu un plakātu izstādi par kukaiņiem. Liels prieks, ka šo izzinošo, atraktīvo pasākumu apmeklēja ar bērnu vecāki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)