Banner 980x90

Balvos par 41 000 eiro atjaunots Sporta ielas posms

Daugavpils, 14.okt., LETA. Renovācijas darbu gaitā Balvos Sporta ielas posmā no Dārza līdz Skolas ielai veikta nobrauktuvju izbūve, sakārtota ūdens novades sistēma un ieklāts jauns asfalta segums.

Kā aģentūru LETA informēja Balvu novada pašvaldībā, Sporta ielas posma renovācija sākās 22.septembrī, bet vakar ielā tika pabeigta asfalta seguma ieklāšana. Renovētā ielas posma kopējais garums ir 288 metri.

Ielas atjaunošanas darbus, nobrauktuvju izbūvi un ūdens novades sistēmas sakārtošanu veic SIA "JVM būve" no Rēzeknes, būvuzraudzību nodrošināja SIA "Liepas Z".

Renovācijas darbu kopējās izmaksas - 41 080 eiro. Līdzekļi minētajām vajadzībām tika piešķirti no valsts dotācijas autoceļu (ielu) uzturēšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)