Banner 980x90

Balvos pateicas ģimenēm par ieguldījumu bez vecāku gādības palikušo bērnu audzināšanā 

Nu jau vairāku gadu garumā Balvu novada Bāriņtiesa Starptautiskajā ģimenes dienā dodas pie tām ģimenēm, kuras savā aizbildniecībā pieņēmušas bērnus, kas palikuši bez vecāku gādības. 

Kā pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā, šajā gadā Balvu novada Bāriņtiesas vadītāja Rudīte Krūmiņa un Balvu novada pašvaldības priekšsēdētāja vietniece Sarmīte Cunska devās uz Briežuciemu pie aizbildnes Ivetas Langovskas un Krišjāņiem pie aizbildnes Daces Balodes, lai izsniegtu Balvu novada domes Pateicības rakstus par ieguldījumu bez vecāku gādības palikušā bērna audzināšanā un ģimeniskās vides nodrošināšanā.

Tikšanās ar aizbildņiem bija ļoti emocionāla un sirds siltuma piepildīta. Briežuciema pagasta pārvaldē tika godināta un ar muzikālu priekšnesumu sveikta Iveta Langovska, kura jau vairākus gadus rūpējas, lai pieņemtā meitene Andra izaugtu par krietnu cilvēku. Andra ir sabiedriski aktīva jauniete, dzied skolas korī, ir piedalījusies XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos, vairākkārt ir piedalījusies sporta sacensībās. Pateicības vārdus par uzņēmību un mājas sajūtu nodrošināšanu teica arī Balvu novada Briežuciema pagasta pārvaldes vadītāja Anastasija Gabrāne.

Ar dziesmām, dejām un dzejas vārdiem Krišjāņu pagasta Tautas namā tika godināti Dace un Andrejs Baloži, kuri savās mājās nu jau 9 gadus audzina Kristīni. Meitene ieguvusi ne tikai brīnišķīgus vecākus, bet arī tanti, onkuli, vecmāmiņu un vectētiņu. Kristīne ir sabiedriski aktīva jauniete, dejo pagasta deju kolektīvā, dzied skolas ansamblī, aktīvi piedalās jaunsargu kustībā. Jauniete vairākkārt piedalījusies novada mācību olimpiādēs, piedalījusies "Jauniešu gada balva 2015" un ieguvusi nomināciju "Gada brīvprātīgais" vecuma grupā no 13-18 gadiem. Dzirdot pateicības un mīlestības pilnos vārdus, ko Kristīne izteica Dacei un Anrejam Baložiem, aizkustināts kļuva ikviens.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)