Banner 980x90

Balvos svinīgi atklāts pirmais Latgalē marķētais reģionālais velomaršruts

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 21.maijā Balvos un vēl četros kaimiņu novados pulcējās aktīvās atpūtas un velo sporta piekritēji, lai piedalītos pirmā Latgalē marķētā reģionālā velomaršruta Nr.34 simboliskajā atklāšanā, pilsētas informācijas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Balvos pasākums sākās ar krāšņu velo parādes braucienu "Pretī vasarai", kur atraktīvākie un košākie dalībnieki saņēma pārsteiguma balvas no atbalstītājiem. Dienas gaitā ikviens varēja doties atpūtas braucienā pa velomaršrutu, kur viens no pieturas punktiem bija Balvu pagasta Naudaskalnā. Šeit velobraucējus gaidīja garda zivju zupa un dažādas sportiskas aktivitātes, bet 15 pasākuma dalībnieki piedalījās sacensību braucienā "Balvi-Rugāji", kur ātrākie bija Sandris Spridzāns un Kintija Pušpure, taču ikviens dalībnieks saņēma Balvu Sporta centra sarūpētās balvas par piedalīšanos. 

Organizatori pateicas Balvu Bērnu un jauniešu centram, Balvu Sporta centram, Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Balvu iecirknim, CSDD Balvu nodaļai, Balvu novada pašvaldības policijai, Balvu pagasta pārvaldei par aktīvu līdzdalību un ieguldījumu pasākuma organizēšanā.

Tāpat organizatori izsaka pateicību atbalstītājiem SIA "Balvu maizīte" un personīgi Andrejam Kindzulim, Balvu Sporta skolas peldbaseinam, Bankai Citadele, kafejnīcai "Velves", Kasparam Bukšam un Agrim Apšeniekam!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)