Banner 980x90

Balvu Mākslas skola aicina apmeklēt "Mākslas dienas 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
15.aprīlī, Leonardo da Vinči dzimšanas dienā, Latvijā tradicionāli tiek atklātas Mākslas dienas, kuras šogad ilgs līdz 15.maijam. Visā Latvijā tiek piedāvātas dažādas ar mākslu saistītas aktivitātes un notikumi. Šogad Mākslas dienas tika atklātas ar saukli "Kā nav kauna nedomāt!".
Arī Balvu Mākslas skola aicina apskatīt izstādes un piedalīties aktivitātēs. 

Kā pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informēja Balvu Mākslas skolas direktores vietniece izglītības jomā Anita Kairiša, šobrīd norisinās:

* Radošo darbnīcu nedēļas Balvu Mākslas skolas audzēkņiem "Mākslas aplis" (18.-29.aprīlis);
* Balvu Mākslas skolas izstāžu zālē līdz 29.aprīlim skatāmi Gulbenes Mākslas skolas audzēkņu radošie mācību darbi;
* Balvu Centrālās bibliotēkas 2.stāvā līdz 27.maijam skatāmi Balvu Mākslas skolas 3.klašu audzēkņu radošie darbi "30 putni";
* Balvu novada pašvaldības 2.stāvā skatāmas Ilgvara Zalāna vadītās meistarklases Balvu Mākslas skolas audzēkņu krāsu ekspresijas "Muzikālā glezniecība".

Balvu tirdzniecības centrā "Planēta" 2.stāvā no 25.aprīļa līdz 14.maijam tiek organizēta akcija "Balvu nākotnei!". Ikviens tiek aicināts atnākt ar saviem krāsu zīmuļiem vai flomāsteriem, izvēlēties nelielu fragmentu no lielformāta zīmējuma un padarīt to krāsainu. Akcijas ideja ir ļaut katram sajusties radošam un visiem kopā dāvināt šo darbu Balvu pilsētai. 14.maijā fons selfijam būs gatavs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)