Banner 980x90

Balvu novada dejotājas gūst panākumus sacensībās

Janvārī Balvu Bērnu un jauniešu Deju studijas Di-dancers audzēkņi ar vadītāju Ditu Niperi devās uz Rīgu, lai piedalītos Latvijas mūsdienu deju asociācijas reitinga sacensībās "Ziema 2016", pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Šādas sacensības gan pieredzējušiem, gan dejotājiem bez pieredzes nodrošina meistarības un izaugsmes iespējas. Arī tiesneši, kas vērtē šos dejotājus ir Latvijas labāko prestižāko deju studiju vadītāji. Dejotāji atgriezās priecīgi ne tikai par iegūto pieredzi, bet arī ar vairākām medaļām un kausu.

Pirmsskolas vecuma grupā solistes Luisa Marija Ūzuliņa ieguva 1.vietu un Megija Keiša - 2.vietu, arī pieaugušo grupā - Annijai Raibekazei 1.vieta.Priecājamies arī par Aivu Melni un Angelīnu Krivošejevu, kuras palika 9.vietā no 30 dejotājiem, un arī solistei debitantei Nikolai Sērmūkšai - 13.vieta. Savu dejotprasmi izmēģināja arī deju grupa "Rozīnītes", kura street šovu kategorijā arī ieguva 1.vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)