Banner 980x90

Balvu novadā izsludina Ziemassvētku noformējumu konkursu

Daugavpils, 30.nov., LETA. Tuvojoties gadumijai, Balvu novada pašvaldība izsludinājusi konkursu "Skaistākais Ziemassvētku noformējums", aģentūru LETA informēja Balvu novada pašvaldībā.

Visiem kopā veidojot Ziemassvētku noformējumu pilsētā un novadā, piedalīties konkursā aicināti Balvu novada privātmāju īpašnieki, iestāžu un uzņēmumu kolektīvi, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotāji.

Noformēto objektu dalībai konkursā var pieteikt vērtējamā objekta pārstāvis vai jebkura cita persona līdz 26.decembrim, sūtot pieteikuma veidlapu uz e-pasta adresi "lauma.kalva@balvi.lv".

Konkursam pieteiktos objektus žūrijas komisija vērtēs trīs kategorijās: privātmāju noformējums, daudzstāvu dzīvojamo māju noformējums, uzņēmumu un sabiedrisko ēku noformējums.

Konkursa objektu vērtēšana notiks no 27. līdz 29.decembrim, bet rezultāti tiks paziņoti un uzvarētāji apbalvoti 2017.gada janvārī. Pirmo trīs vietu ieguvējiem katrā kategorijā paredzētas naudas balvas no 50 līdz 100 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)