Banner 980x90

Balvu novadā par 187 000 eiro siltinās Kubulu pirmsskolas izglītības iestādi "Ieviņa"

Daugavpils, 22.maijs, LETA. Īstenojot Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) atbalstītu projektu, Balvu novadā par 187 456 eiro tiks siltināta Kubulu pirmsskolas izglītības iestāde "Ieviņa", aģentūru LETA informēja Balvu novada pašvaldībā.

Darbu gaitā plānots nosiltināt ēkas fasādi, cokola daļu un jumtu, rekonstruēt apkures sistēmu un telpu apgaismojumu. Tāpat plānots atjaunot zibens novadīšanas sistēmu un sakārtot lietus ūdens novadīšanas sistēmu.

Celtniecības darbus plānots sākt nākamā gada jūnijā un pabeigt līdz augustam. Projektam paredzētais finansējums ir 187 456 eiro, no kuriem 159 338 eiro (85%) - ERAF atbalsts.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija ir apstiprinājusi ideju par Kubulu pirmsskolas izglītības iestādes "Ieviņa" vienkāršotās fasādes atjaunošanu, un patlaban norit darbs pie tehniskās dokumentācijas izstrādes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)