Banner 980x90

Balvu novada Sociālā dienesta vadītāja Petrova kļūst par domes priekšsēdētāja vietnieci

Daugavpils, 13.jūl., LETA. Balvu novada pašvaldības Sociālā dienesta vadītāja Anita Petrova atbrīvota no amata, jo ievēlēta par pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieci.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, uz Sociālā dienesta vadītāja amatu tuvākajā laikā plānots rīkot konkursu.

Šodien Balvu novada domes sēdē no ieņemamajiem amatiem tika atbrīvota arī novada Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes vadītāja Nora Apīne, Balvu pamatskolas direktore Māra Pimanova un Balvu novada pašvaldības aģentūras "Ziemeļlatgales Biznesa un tūrisma centrs" direktore Inta Kaļva.

Apine un Pimanova no ieņemamajiem amatiem tika atbrīvotas, jo devušās pensijā. Kaļva atbrīvota, jo kļuvusi par domes deputāti.

Pašvaldība jau ir izsludinājusi konkursu uz Balvu novada Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes vadītāja amatu. Konkursus plānots izsludināt arī uz Balvu pamatskolas direktores un pašvaldības aģentūras "Ziemeļlatgales Biznesa un tūrisma centrs" direktora amatiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)