Banner 980x90

Balvu pamatskolas mecenāti saņem Draudzīgā Aicinājuma apbalvojumus

Janvārī jau 18.reizi Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzija sadarbībā ar Draudzīgā Aicinājuma fondu rīkoja valsts mēroga sarīkojumu - Draudzīgā Aicinājuma medaļas un Goda diploma pasniegšanu piecās nominācijās: Absolvents, Skolotājs, Sabiedrisks Darbinieks, Mecenāts un Mediji.

Kā pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā, pagodinājumu saņēma 56 apbalvotie, viņu vidū arī Balvu pamatskolas mecenāti: Francis Bankovs, Intars un Antra Salmaņi, skolas direktores vietniece Larisa Krištopanova.

Apbalvotie saņēma arī grāmatu "Draudzīgais Aicinājums", kas ir sava veida "parāda" atdošana idejai, kas Latvijas pirmās brīvvalsts laikā būtiski mainīja un ietekmēja sabiedrības attieksmi pret skolu un izglītību un ko visu savu atjaunotnes laiku 26 gadu garumā uztur un valsts mērogā stiprina Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzija un Draudzīgā Aicinājuma fonds.

Draudzīgā Aicinājuma svētkos klāt bija un klātesošos uzrunāja Guntis Ulmanis, atjaunotās Latvijas Republikas pirmais prezidents, Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs un Draudzīgā Aicinājuma fonda priekšsēdētājs Jānis Endele.

Svētku noskaņu vairoja DACVĢ muzikālie kolektīvi, kā arī popgrupa "Heij" un ģimnāzijas skolēni, kuri runāja dzeju.

Balvu pamatskola sveic visus laureātus un pateicas ikvienam skolas labvēlim par Draudzīgā Aicinājuma idejas stiprināšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)