Banner 980x90

Galda lepnums – kāzu torte!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kāzas – tā ir svinīga ceremonija, gredzenu mīšana, pasakaina līgavas kleita, prieka dzirkstis viesu acīs un, protams, torte. Vienā vai trijos stāvos, ar augļiem, ziediem, pērlēm vai sniegbaltām mežģīnēm rotāta, kāzu tortes no Ligavam.lv priecēs ar savu krāšņumu un pulcē kopā viesus, lai nepalaistu garām mirkli, kad jaunais pāris griezīs pirmo gabaliņu.

No klasikas līdz eksperimentiem 
Torte ir vienīgā, kas krāšņumā drīkst sacensties ar līgavu. Un to tā arī dara! Gluži tā, it kā no līgavas būtu aizņēmusies pērles, mežģīnes un daudz, daudz baltās krāsas, torte izdaiļo galdu un pārsteidz ar vērienu – krāšņumu, lielumu, krēma putām, augļu kompozīcijām un miniatūru rozīšu virtenēm.

Kurš gan negrib sev kāzās tādu kārumu! Varbūt ne gluži tādu, jo līdzīgs jau redzēts citās svinībās, tādēļ nekāds retums nav jaunie pāri, kas torti izvēlas sulīgos, bieži pat tumšos toņos, biezā, mirdzošā glazūrā un ar elementiem, kas to atšķirs no visām citām, – līgavas pušķim pieskaņotiem ziediem, pāra iniciāļiem vai mīļvārdiņiem. Iespējams, krāsā, kādā bija topošās sievas kleita, kad viņa pirmo reizi satika savu Romeo.

Kādas ir mūsdienu tendences?
Simtiem liesmiņu pārvēršas uguns jūrā. Simtiem mazu kūciņu rada milzu tortes iespaidu. Arī tā nav slikta doma – kāzu torti aizstāt ar kūciņām vairāku stāvu šķīvī. Tajā var izkārtot ne tikai tradicionālās kūciņas, bet arī makarūnus un citus modernus našķus. Lai kādi būtu jūsu sapņi, ja gribat, lai tie taptu par īstenību, ir jārīkojas: 
- pasūtiet torti savlaicīgi. Standarta risinājumam pietiks ar pāris nedēļām, bet īpašu vēlmju gadījumā sagatavošanās darbi var ilgt divus un pat trīs mēnešus;
- atvēliet laiku, lai satiktos ar konditoru klātienē. Sarakste un telefona saruna neļaus iegūt savstarpēju sapratni un uzticību;
- nesteidziet slēgt darījumu, pirms neesat detalizēti iepazinušies ar vairāku konditoreju piedāvājumu;
- priekšroku dodiet konditoram, ar kuru tiekoties jūtat – mēs esam uz viena viļņa gan uzburto fantāziju, gan gaumes ziņā; 
- savlaicīgi vienojieties par visām detaļām – pildījumu un vizuālo noformējumu, stāvu skaitu un īpašiem dekoriem. Neļaujiet pārpratumam aizēnot vienu no skaistākajiem kāzu mirkļiem;
- neaizmirstiet, ka kāzu torte būs jānogādā mielasta vietā. Tāls ceļš smalki izstrādātai tortei ar trausliem dekoriem var bēdīgi beigties.

Ja nezināt, kur pasūtīt kāroto kāzu torti, ienāciet Līgavām.lv – te jūs atradīsiet informāciju par labākajām konditorejām un konditoriem, kas labprāt uzklausīs jūsu vēlmes un ieteiks savu risinājumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)