Banner 980x90

Ieskandina Balvu pilsētas un Balvu muižas svētkus

Lai arī šobrīd ziema ar sniegu mūs nelutina, tas ģimenēm netraucē piedalīties Balvu pilsētas 88 un Balvu muižas 250 gadu svētku aktivitātēs, kuras svētdien, 7.februārī, organizētas pie Balvu muižas, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Rūdolfa skrējienā, lielajā stafetē, futbolā, skrējienā pēc laimes un biatlonā piedalījās gan lieli, gan mazi, bet pēc sportiskajām aktivitātēm visi kopīgi baudīja muižas pavāru vārīto zupu.

Svētki turpināsies visas šīs nedēļas garumā - ceturtdien, 11.februārī atklāts izstādes Balvu Centrālajā bibliotēkā un Balvu Novada muzejā, Balvu muižā notiks radošās darbnīcas un koncerts "Op-E-Re-Te", bet sestdien, 13.februārī visi aicināti uz tautas mākslas kolektīvu koncertu "Esam vajadzīgi Balviem" Balvu Kultūras un atpūtas centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)