Banner 980x90

Īstenojot Ekoskolas aktivtātes, Stacijas pamatskolā noslēgusies bērzu sulu tūre

Smiltene24.lv
Smiltene24.lv
Stacijas pamatskola šinī pavasarī, īstenojot plānotās Ekoskolu aktivitātes, rīkoja "Bērzu sulu tūri", pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja balvu novada pašvaldībā.

Atbilstoši laika apstākļiem – marta beigās skolas pagalma bērzos tika ieurbtas sulas. 7.klases skolēni izgatavoja informatīvu plakātu par bērza sulu pozitīvo iedarbību uz cilvēka organismu. Ik viens skolā varēja uzzināt informāciju par to, ka sulas attīra organismu, asins sastāvu, normalizē asinspiedienu, vielmaiņu, ir pielietojamas skaistumkopšanā.

Skolēni un skolas darbinieki bērzu sulas varēja dzert gan skolas ēdamzālē, gan ēdienreižu staplaikos savos mācību kabinetos. Skolēni secinājuši, ka nākošajā gadā šada sulas tūre jāorganizē atkal, tikai rūpīgāk jāizplāno kārtībā, kādā sulas tiek piegādās klasēs, jāizvirza klasēs atbildīgie.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)