Banner 980x90

Kārsavas novadu arī turpmāk vadīs ZZS pārstāve Silicka

Valmiera, 21.jūn., LETA. Kārsavas novada pašvaldības priekšsēdētājas amatā ir pārvēlēta iepriekšējā pašvaldības vadītāja Ināra Silicka (ZZS), aģentūra LETA noskaidroja novada domē.

Silicka saņēma 13 no 15 balsīm. Pret viņu balsoja abi "Saskaņas" saraksta deputāti, kuri domes vadītāja amatam virzīja Modri Karpovu.

Amatu saglabāja arī Silickas vietnieks Pēteris Laganovskis (Latgales partija).

Pašvaldību vēlēšanās Kārsavas novadā visvairāk balsu savāca "Zaļo un Zemnieku savienība" (ZZS), kas ļāva tai iegūt septiņas vietas domē. Pārējie saraksti, kuri piedalījās vēlēšanās, "Saskaņas", "Latgales partijas", "Latvijas Reģionu Apvienības" un "Vienoti Latvijai", katrs ieguva pa diviem deputāta mandātiem domē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)