Banner 980x90

Mini MX klase papildinās 3.Latvijas čempionāta posmu Viļakā

3.Latvijas čempionāta posms motokrosā, kas jau 25. un 26.jūlijā norisināsies Viļakas "Baltā Brieža" trasē, būs unikāls ar vēl vienu papildus motociklu klasi – Mini MX, kurai iepriekš bija plānotas sacensības tikai Latvijas Kausa posmos, taču šoreiz - 3.Latvijas čempionāta posmā - organizators ir nācis pretim un devis iespēju arī šai klasei cīnīties par nozīmīgajiem punktiem Latvijas Kausa ieskaitē.

Kā pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informēja pasākuma organizatori, tieši Ziemeļu un Austrumu Vidzeme ir tas reģions, kurā Mini MX klases dalībnieki ir īpaši daudz un šī klase ļoti kuplā skaitā tiek pārstāvēta sacensībās Igaunijā, tādēļ Viļakas posma organizators ir iekļāvis šo motociklu klasi sacensību dienaskārtībā un cer, ka uz Viļaku ieradīsies paprāvs skaits Mini MX dalībnieku. Jāatgādina, ka Latvijas Kausa izcīņā Gulbenē "Staru" mototrasē vislielākais dalībnieku skaits tieši šajā Mini MX klasē bija no "Gulbenes Moto", tādēļ aicinām līdzjutējus braukt un atbalstīt savus favorītus.

Pašlaik kopvērtējumā pirmais trijnieks ir sekojošs: 1.vietā atrodas Raivis Levans, 2.vietā Emīls Karro, bet 3.vietā Gints Markovs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)