Banner 980x90

Modernas un klasiskas matu krāsas lieliskam izskatam

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Gandrīz ikviena sieviete vismaz reizi mūžā ir eksperimentējusi ar savu matu krāsu. Vienas izvēlas vienu vienīgo toni, citas ik pa laikam pārkrāso matus, taču visām dāmām ir nepieciešamas kvalitatīvas matu krāsas no pārbaudītiem ražotājiem. Labi piemeklēta matu krāsa uzlabo pirmo iespaidu par cilvēku un palīdz justies pārliecinātāk, tāpēc vērts uzzināt, kādas matu krāsas šobrīd ir topā un kur tas meklēt.

Mati kā no žurnāla attēla: 2018. gada tendences
Matu krāsu modē līdera pozīcijas jau vairākus gadus ietur dabiskie toņi, taču pieprasīti ir arī drošāki risinājumi. 2018. gada rudens modernākās matu krāsas ir:
medus blondā. Blondie mati nekad nav vecmodīgi, taču ik gadu mainās toņu tendences. Pašlaik topā ir medus jeb karameļu blondais, kas nav tik uzkrītošs kā klasiskais blondais tonis, ir vieglāk iegūstams mājas apstākļos un prasa vienkāršāku kopšanu;
gaiši lillā. Matu krāsa radošām dumpiniecēm rudenī ir īpaši aktuāla. Gaiši lillā tonis lieliski sader ar melnu, brūnu un pelēku apģērbu, kas dominē Latvijas sieviešu rudens garderobē;
melnā. Arī melnā krāsā iedalās vairākos apakštoņos, un pašlaik aktuāls ir piesātināts tintes melnais, kas pievērš uzmanību, bet izskatās maksimāli dabiski;
pelnu brūnā. Risinājums sievietēm, kuras grib mainīt matu krāsu, taču nevēlas radikālas pārmaiņas. Pelnu brūnā ir eleganta un neitrāla krāsa, kas labi piestāv ikvienam ģērbšanas stilam un dažādām acu krāsām.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Kāpēc mainīt imidžu rudenī?
Mēdz teikt, ka jaunā dzīve sākas jaunajā gadā, taču rudens ir tikpat labi piemērots pārmaiņām kā pirmā janvāra rīts. Rudenī atsākas studijas, kā arī dažādi mācību kursi pieaugušajiem, kas var palīdzēt tikt pie labāka darba. Kāpēc gan neapvienot noderīgu un patīkamu un mainīt matu krāsu līdz ar mācību vai darbavietu? Bet, ja dzīvē nav ieplānotas lielas pārmaiņas, jauna matu krāsa lieliski atdzīvinās rudens ikdienu un uzlabos garastāvokli.

Lai spoguļa attēls sagādātu tikai pozitīvas emocijas, matu krāsai jābūt ne tikai mūsdienīgā tonī, bet arī labas kvalitātes. Latvijas lielākajā skaistumkopšanas preču veikalā Drogas matu krāsu klāsts ir īpaši liels, turklāt tagad iegādāties visu nepieciešamo var ne tikai klātienē, bet arī internetā.

Matu krāsas Drogas interneta veikalā: plaša izvēle un ērta piegāde
Drogas preču klāstā ir pieejamas matu krāsas dažādām gaumēm – piedāvājumā ir klasiskie un supermūsdienīgie toņi, permanentas un nomazgājamas matu krāsas, kā arī dažādi produkti, kas atvieglo matu krāsošanu mājas apstākļos. Drogas interneta veikalā var pasūtīt:
• Schwarzkopf zīmola ražojumus: Palette, Pure color, Syoss;
• L'Oréal koncerna produkciju: Preference, Casting, Garnier color naturals, Garnier sensation u.c.;
• Krievijā ražotas matu krāsas Estel un Rjabina.

Drogas klienti var iegādāties arī Londacolor, Acme, ekoloģisko Bio Magic, kā arī Isana Professional matu krāsas, kas Latvijā pieejamas tikai Drogas veikalos.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Iepirkšanās tiešsaistē – vēl ērtāka un ātrāka
Plaša izvēle un detalizēti preču apraksti Drogas interneta veikalā rada pircējiem draudzīgu iepirkšanās vidi 24 stundas diennaktī. Veikt pasūtījumus var arī bez reģistrācijas, taču reģistrētajiem lietotājiem ir papildu priekšrocības:
• iespēja veidot vēlmju sarakstus;
• īpašie piedāvājumi;
• pieeja pasūtījumu statusam arī bezsaistē.

Pasūtījumi tiek piegādāti ar kurjerpastu visā Latvijas teritorijā. Piegāde notiek darbdienās līdz plkst. 18.00 vai plkst. 22.00, atkarībā no piegādes vietas.

Lai jauna matu krāsa sagādātu tikai pozitīvas emocijas, izvēlies kvalitatīvu produkciju no pārbaudīta pārdevēja. Ienāc Drogas interneta veikalā un pasūti matu krāsas un citus skaistumkopšanas produktus sev ērtā laikā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)