Banner 980x90

Nakts uz otrdienu būs dzestra

Rīga, 7.aug., LETA. Skaidras debesis un lēns vējš naktī uz otrdienu veicinās strauju gaisa temperatūras pazemināšanos, prognozē sinoptiķi.

Minimālā gaisa temperatūra saullēktā būs +6..+11 grādu, piekrastē vietām līdz +15 grādiem. Dažviet gaidāma migla.

Otrdiena būs sausa un pārsvarā saulaina, vairāk gubu mākoņu saradīsies Rietumlatvijā. Pūšot lēnam vējam, gaisa temperatūra pēcpusdienā pakāpsies līdz +20..+24 grādiem.

Rīgā naktī uz otrdienu gaidāms skaidrs laiks un lēns dienvidu, dienvidrietumu vējš, gaisa temperatūra pazemināsies līdz +11..+12 grādiem, piepilsētā - līdz +8..+10 grādiem. Dienā būs neliels mākoņu daudzums, lēns mainīga virziena vējš un līdz +23 grādiem silts gaiss.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)