Banner 980x90

Nedēļas nogalē Balvos notiks pasākumi dažādām gaumēm

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Janvāra trešās nedēļas nogale Balvos būs notikumiem bagāta - būs izglītojoši, sportiski un kultūras piepildīti pasākumi, pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informē Balvu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Rita Šubeniece.

Sākot jau ar piektdienu, 22.janvāri, visas dienas garumā Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā notiks starptautiska biškopju konference "Biškopības attīstības iespējas Latgales reģionā un Latgales biškopju izaicinājumi ES".

sestdien, 23.janvārī plkst.16.00 Balvu Kultūras un atpūtas centra notiks aerobikas maratons "Vingro vesels", kura laikā būs bērnu radošās darbnīcas, ķermeņa analizators, treneru aerobikas un zumbas paraugdemonstrējumi.

23. un 24.janvārī Balvos notiks Latvijas 2016.gada zemledus makšķerēšanas čempionāta 1.posms, kas pulcēs lielākos makšķerēšanas entuziastus, lai sāktu veikt kandidātu atlasi Latvijas izlases līdzdalībai 2016.gada pasaules čempionātā (vairāk informācijas www.fishing.lv).

Pēc āra aktivitātēm noteikti ir vērts doties uz Balvu pamatskolu, kur 23. un 24.janvārī norisināsies Balvu novada čempionāts telpu futbolā.

Pēc izkustēšanās un sportiskām aktivitātēm, svētdien, 24.janvārī plkst.15.00, aicina doties uz Balvu Kultūras un atpūtas centru un baudīt dāmu saksofona kvarteta "n[ex]t move" koncertu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)