Banner 980x90

Ņem komfortu līdzi visur, kur dodies!

Kad uzņemam viesus, dodamies ciemos, braucam ceļojumos, apmeklējam festivālus vai sauļojamies dārzā, itin visur ir patīkami sajust savu ierasto ērtības līmeni. Šajās situācijas lieti noder un glābj savs sarullējamais matracis. Tas nodrošina patīkamu guļamvietu vai atpūtas zonu visur, kur dodamies.

Izvēloties labas kvalitātes matraci, tas rūpēsies arī par balstu mugurkaulam un kakla skriemeļiem. Mūsdienu virsmatrači tiek ražoti biezāki, stingrāki un daudz ērtāki nekā stereotipiskie, plānie tūrisma paklājiņi. Lai arī tam ir visas īsta gultas matrača īpašības, tas ir neticami viegls un ērti pārnēsājams. Kur atrast un pirkt savu mobilo matraci? Interneta veikals Erti.lv piedāvā augstas kvalitātes Latvijā ražotus produktus no dabīgiem materiāliem. Matračus var apskatīt Erti.lv vai veikalā Maskavas ielā 180. 

Pirms došanās uz veikalu ir svarīgi izprast to, kādas ir virsmatrača vēlamās funkcijas – vai tas pārsvarā tiks izmantots gulēšanai ikdienā, varbūt tikai dažkārt piedāvāts viesu izguldīšanai, iespējams, tā būs bērnu rotaļu laukuma virsma. Atkarībā no virsmatrača lietojuma būs vieglāk izvēlēties to modeli, kas atbildīs prasībām. Rullējamo virsmatraču pildījumā pieejami dažādi mūsdienīgi materiāli – Ortho Foam putas, Memory Foam putas, putu poliuretāns, HR putu poliuretāns un perforētais latekss. Lai arī daži nosaukumi izklausās ļoti ķīmiski, Erti.lv izmanto tikai dabiskas izcelsmes materiālus, kuri nodrošina matrača ventilāciju un ortopēdisku atbalstu. Visiem virsmatračiem ir aromātu un mitruma atvairošas īpašības. Matraču izmēri pieejami plašā klāstā, pastāv iespēja arī pasūtīt individuālu parametru matraci. Lai atvieglotu matraču kopšanu, tie visi ir pārklāti ar kokvilnas apvalku, kurā ir rāvējslēdzējs. Šādi pārvalku ir vienkārši noņemt, izmazgāt un atkal uzvilkt. Virsmatraču cietības un  mīkstuma pakāpes ir dažādas, tos var lietot arī no abām pusēm.

Visus Erti.lv matračus un virsmatračus var pārskatāmi izpētīt veikala mājaslapā. Te pieejama smalki aprakstīta informācija par katru produktu, tā sastāvu un specifikāciju. Erti.lv matrači ir mūsdienīgi un ergonomiski, tie veidoti tā, lai miegā sniegtu atbalstu mugurkaulam, uzlabotu asinsriti un palīdzētu uzturēt ķermeni pareizā pozā. Matračiem arī īpaši izdevīgas atlaides!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)