Banner 980x90

Noslēdzies tautas skrējiens "Balkanu apļi"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Viļakas novadā ir noslēdzies tautas skrējiens "Balkanu apļi", pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Viļakas novada pašvaldībā.

Uz trešo kārtu ieradās visvairāk dalībnieku - kopumā 43. Šī kārta notika internacionālā gaisotnē, jo kopā ar mūsu puses skrējējiem startēja arī viens dalībnieks no Portugāles un četri no Itālijas, kuri viesojās mūsu pusē. Arī cīņa par uzvaru izvērtās visai sīva, jo vairākās grupās bija daudz vairāk dalībnieku nekā iepriekšējās kārtās.

Visu triju kārtu uzvarētājiem pienāksies speciālas balvas, kuras viņi saņems nākamajās sacensībās Balkanos. Nākamās sacensības Balkanos būsriteņbraukšana. Skrējēji tiek aicināti uz tradicionālo tautas skrējienu "Rekova-Balkani-Rekova" septembra sākumā.

Speciālo balvu ieguvēji ir: Jānis Circāns, Dainis Razminovičs, Artis Logins, Edijs Krakops, Renārs Mičs, Agnese Razminoviča, Markuss Kozlovskis, Andžejs Krakops, Dorisa Kozlovska, Madara Borisa.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)