Banner 980x90

Pasliktinoties ceļu stāvoklim, palielinās avāriju skaits

Rīga, 15.dec., LETA. Vakar Latvijā reģistrēts 121 ceļu satiksmes negadījums, kuros cieta desmit cilvēki, bet viens cilvēks gāja bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policija. Šis šonedēļ ir lielākais vienas dienas laikā reģistrēto avāriju skaits.

Kā ziņots, vakar no rīta Ogres novadā, uz Tīnūžu-Kokneses šosejas, saskrējās automašīnas "Volvo" un "Citroen". Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā automašīnas "Volvo" pasažieris, savukārt cieta vēl trīs cilvēki. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Vakar astoņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgā, bet divi - Kurzemē. Pieci no cietušajiem bija gājēji, bet Rīgā negadījumā iekļuva arī riteņbraucējs.

Pagājušajā diennaktī par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi astoņus autovadītājus - trīs dzērājšoferus policija aizturēja Vidzemē, divus - Latgalē, bet pa vienam - Rīgā, Zemgalē un Kurzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 152 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 47 autovadītāji, Zemgalē - 45, Latgalē - 32, Vidzemē - 17, bet Kurzemē - 11.

Kopumā policija vakar noformējusi 459 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)