Banner 980x90

Prasīs papildu līdzekļu piešķiršanu valsts robežas stiprināšanai

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) un aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis (ZZS) sagatavos izvērtēšanai valdībā finansējuma pieprasījumu valsts robežas stiprināšanai.

Valdību veidojošo partiju sanāksmē pirmdien, 16.februārī, tika runāts par situāciju valsts drošībā, žurnālistiem pēc sēdes atzina Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V).

Viņa sacīja, ka abi ministri sagatavos un valdība izvērtēs jautājumu par papildu līdzekļiem robežas stiprināšanai, kā arī diskutēs par konkrētiem priekšlikumiem iekšējās valsts drošības veicināšanai.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka Nacionālās drošības padome pirms nedēļas vienojās lielāku uzmanību pievērst valsts iekšējās drošības jautājumiem, Iekšlietu ministrijas struktūrvienību kapacitātes paaugstināšanai, kā arī austrumu robežas stiprināšanai.

Savukārt TV3 raidījums "Nekā personīga" svētdien, 15.februārī, ziņoja, ka valdība drīz lems jau par pirmo zemes gabalu atpirkšanu pierobežā ar Krieviju, lai varētu izveidot 12 metrus platu joslu, kur izvietot no ASV saņemto tehniku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)