Banner 980x90

Pūce nav apmierināts ar pienākumu VARAM saskaņot visu pašvaldību saistošos noteikumus

Rīga, 8.marts, LETA. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) nav īsti apmierināts ar likumā deleģēto pienākumu viņa vadītajai ministrijai saskaņot visu 119 pašvaldību saistošos noteikumus.

Šorīt intervijā Latvijas Radio Pūce sacīja, ka katra pašvaldība gadā izdod vairākus desmitus saistošo noteikumu, līdz ar to VARAM darbinieki patērē ļoti daudz darba stundu jeb "milzīgu laiku", lai visu to caurlūkotu un saskaņotu.

"Tas nozīmē, ka šis laiks nav pieejams riska analīzei balstītās pārbaudēs, kādas būtu nepieciešamas," skaidroja Pūce.

Viņš solīja, ka, gatavojot jauno pašvaldību likumu, VARAM iniciēs nepieciešamās diskusijas, lai nākotnē varētu pāriet uz riska analīzē balstītu pieeju pašvaldību pārbaudēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)