Banner 980x90

"Berendsen Tekstila Serviss" – palīgs, radot labu uzņēmuma tēlu!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Patīkamas, svaigas un koptas telpas rada teju pirmo iespaidu par uzņēmumu. Ienākot šādā birojā, ir skaidrs, ka te rūpējas par savu vidi un darbiniekiem, kā arī ar cieņu un mājīgumu uzņem klientus. Dažādu veidu paklāji palīdz uzturēt telpas tīras un svaigas, tādēļ droši uzticiet to nodrošināt "Berendsen" Tekstila Servisam!

"Berendsen Tekstila Serviss" ir viens no Baltijā pieredzējušākajiem šīs nozares uzņēmumiem un kopš 1994. gada  piedāvā paklāju servisu, mopu servisu, higiēnas produktus un servisu, kā arī virtuves dvieļu servisu. 

Lai arī senāk paklājs asociējās vien ar raibu tepiķi viesistabā, tie laiki ir pagājuši. Mūsdienu paklāji ir ārkārtīgi dažādi un pilda  uzkopšanas, dekoratīvās un aizsardzības funkcijas. "Berendsen" Paklāju serviss piedāvājumā ir:
- mikrošķiedras paklāji,
- neilona paklāji,
- kokvilnas paklāji,
- logo paklāji,
- sarkano paklāju noma,
- ergonomiskie paklāji,
- komforta paklāji,
- gumijas paklāji,
- dizaina paklāji,
- krāsainie paklāji.

Aicinām apmeklēt Berendsen.lv mājaslapu un izvēlēties savām vajadzībām atbilstošu paklāju. Tie var būt neilona paklāji netīrumu savākšanai, ienākot no āra, logo paklāji biroja foajē, kokvilnas paklāji vannasistabām, gumijas paklāji grīdām pie bāra vai virtuvē, kā arī citi.

Mopu serviss ietver grīdas mazgāšanas mopu piegādi un savlaicīgu nomaiņu. Jūsu personāls varēs uzkopt telpas īsākā laikā, tās būs tīrākas un svaigākas. Turklāt mopi ir apstrādāti ar speciālu šķīdumu un tādēļ grīda jau pēc tās mazgāšanas tā ir sausa.

"Berendsen" piedāvājumā ir īpaši labas kvalitātes higiēnas preces, kuras būsiet redzējuši jau daudzviet. Ieskatieties – piedāvājumā ir pieejams viss, sākot ar  putu ziepju dozatoru, tualetes papīra turētāju un kokvilnas dvieļa turētāju un beidzot ar īpašajām Lady Care higiēnas tvertnēm. 

Virtuves dvieļu serviss nodrošina lieliskas kvalitātes, 100 % kokvilnas virtuves dvieļu nomaiņu ik nedēļu. Tie ir paredzēti lietošanai virtuvēs, birojos, uzņēmumos, kafejnīcās un tiek iepakoti pa 5 vai 7 vienā pakā. Lietojot šos dvieļus, uz traukiem nepaliek auduma pūkas.

A/S "Berendsen Tekstila Serviss" darbojas kopš 1994. gada un klientiem nodrošina mopu nomas un servisa pakalpojumus visā Latvijā. Sazinieties ar uzņēmuma pārstāvjiem, zvanot uz 67500075 un 67600610. Uzņēmuma pārstāvji darbojas arī Liepājā, Ventspilī, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Rēzeknē, Daugavpilī. Esiet laipni gaidīti iepazīsties ar A/S "Berendsen Tekstila Serviss"  produktiem un servisa pakalpojumiem. Priecāsimies sadarboties!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)