Banner 980x90

"Pīlādzēni " sporto

Ceturtdien, 26.maijā, kad Balvu pirmsskolas izglītības iestādē "Pīlādzītis" notiek visas nedēļas garumā pasākumi "Paliec sveiks, "Pīlādzīti" , ciemos bija ieradušies Balvu valsts ģimnāzijas 7.b klases audzēkņi.

Tā bija atbildes vizīte savstarpējai sadarbībai Latvijas veselības nedēļas ietvaros. Šoreiz ciemiņi demonstrēja savus izdomātos iesildīšanās vingrinājumus. Sagatavošanas un vecākās grupas audzēkņi cītīgi tos pildīja. Notika sacensības un stafetes, kuru laikā neizpalika arī sajūsmas pilnas emocijas un prieka saucieni par uzvaru. Sportisko aktivitāšu laikā visi dalībnieki saņēma nelielas veicināšanas balvas. Pēc jautrajām atrakcijām visus sagaidīja pārsteigums, jo 7.b klases audzēknis- seškārtējais čempions kvadraciklu klasē (Q100, Q200) Lauris Eizāns ieradās iestādes teritorijā ar savu kvadraciklu.

Klātesošajiem viņš demonstrēja braucēja prasmi un rādīja sportiskus trikus. Bet pirms tam Laura tētis Ēriks noorganizēja konkursu "Uzmini".

Viņš uzdeva jautājumus par pašu kvadraciklu. Pareizo atbilžu sniedzēji Gregors Keišs un Deivids Šalajevs saņēma Laura tēta sarūpētās dāvanas ( sporta cepure, kalendārs). Nobeigumā notika fotografēšanās un preses konference, jo 10. Grupas audzēkņiem interesēja, kur motosportists ņēma tādu braucamo, kur iemācījās taisīt tādus trikus, kāpēc kvadracikls tik stipri sakarst, kā braucamo var iedabūt automašīnā……Pēc šīm aktivitātēm ģimnāzijas audzēkņi devās aplūkot izstādi "Mazo rokās lielie darbi", kas izstādīta iestādes telpās.

Sadarbība un lielie darbi turpinās. Sports ir "pīlādzēnu"un ģimnāzistu ikdienas fizisko aktivitāšu neatņemama veselīga dzīves veida sastāvdaļa. Balvu PII "Pīlādzītis" vad.v.i.j.I.Ločmele

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)