Banner 980x90

"Pīlādzītī" aizvadīta Veselības nedēļa 

Balvu pirmsskolas izglītības iestāde "Pīlādzītis" ir atsaukusies Latvijas Tautas sporta asociācijas aicinājumam rīkot dažādus pasākumus veselības nedēļas ietvaros. 

Tādēļ otrdien, 24.maijā Balvu PII "Pīlādzītis" 5.grupas skolotājas Rita Skalova, Aija Jaundžeikare un četri audzēkņi ( Kristers Liepiņš, Roberts Adrians Iļjins, Rodrigo Tokmačovs, Daniels Priedeslaipa) ciemojās Balvu Valsts ģimnāzijā, lai novadītu sporta stundu 11.b klases audzēkņiem. Mazie sportisti saviem lielajiem draugiem demonstrēja vispārattīstošo vingrojumu kompleksu, mācīja apgūt lekšanas prasmes pār barjerām, noturēt līdzsvaru, ejot pa vingrošanas solu, turot smilšu maisiņu uz galvas, izlīšanas un rāpošanas atmuguriski prasmes.

Stafetē "Hokejs|" divas komandas sacentās hokeja ripas vadīšanā. Nobeigumā visi atcerējās savas bērnības vispopulārāko kustību rotaļu "Pirtiņa deg" un "Izlien caur vingrošanas apli". Mazie ciemiņi pateicās saviem jaunajiem draugiem par kopā būšanu, pasniedzot tiem medaļas no "Rūķīšu " grupiņas.

Savu uzdevumu viņi bija izpildījuši; sniegt informāciju, veidot izpratni, ka aktivitātes ir neatņemama veselīga dzīves veida sastāvdaļa. 26.maijā "pīlādzēni" gaidīs pie sevis ciemos audzēkņus no ģimnāzijas, lai viņi savukārt novadītu sporta nodarbību iestādes audzēkņiem. Veselības nedēļas ietvaros Balvu pirmsskolas izglītības iestādē "Pīlādzītis" ir iespēja aplūkot foto izstādi "Mazo rokās lielie darbi", kas būs apskatāma līdz 30.maijam. Balvu PII "Pīlādzītis" vad.v.i.j. I. Ločmele

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)