Banner 980x90

Rekavas vidusskolas sporta namā sacentās novusa spēlētāji

Autors: Sacensību organizators Pēteris Vancāns

Šī gada 16.novembrī novusa spēlētāji pulcējās Rekavas vidusskolas sporta namā, lai cīnītos par Viļakas novada čempionāta medaļām. Uz sacensībām ieradās 15 dalībnieki. Nelielais dalībnieku skaits ļāva izspēlēt katram pret katru. Sieviešu konkurencē pirmo vietu izcīnīja Ilona Keiša, atstājot otrajā vietā savu meitu Jolantu.

Jauniešu konkurencē arī piedalījās tikai divi dalībnieki. Pirmo vietu izcīnīja Emīls Koniševs, otrajā vietā palika Ainārs Vasiļjevs.

Visvairāk dalībnieku cīnījās vīriešu grupā – kopskaitā 11 dalībnieki. Par uzvarētāju kļuva Valdis Ločmelis, kurš izspēlējot ar visiem dalībniekiem zaudēja tikai vienā spēlē. Otro vietu izcīnīja Igors Beikarts, bet trešo vietu ieņēma Edgars Ločmelis.

Nākamās sacensības notiks decembrī zolītē, kad noskaidrosim labākos kāršu spēlētājus Viļakas novadā.

Novusa sacensību dalībnieki:
Nr.
p.k. Vārds, uzvārds Punkti Vieta
1. Ilona Keiša 2 I
2. Jolanta Keiša 0 II
3. Emīls Koniševs 2 I
4. Ainārs Vasiļjevs 0 II
5. Valdis Ločmelis 18 I
6. Igors Beikarts 16 II
7. Edgars Ločmelis 14 III
8. Leons Keišs 12 IV
9. Jānis Circenis 12 V
10. Nauris Konovalovs 12 VI
11. Armīns Matisāns 8 VII
12. Elvijs Koniševs 8 VIII
13. Roberts Logins 4 IX
14. Dzintars Husars 4 X
15. Dainis Jeromāns 2 XI

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)