Banner 980x90

Rugāju novadu arī turpmāk vadīs Kapteine

Daugavpils, 15.jūn., LETA. Šodien Rugāju novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē par pašvaldības vadītāju ievēlēta līdzšinējā domes priekšsēdētāja, lielāko balsu skaitu vēlēšanās ieguvušā saraksta "Vienoti novadam" līdere Sandra Kapteine.

Par Kapteines kandidatūru savas balsis atdeva gan pieci saraksta "Vienoti novadam" deputāti, gan arī partijas "Mūsmājas" deputāts. Savukārt par Līgas Kļaviņas ("Rugāju novadam būt!") kandidatūru, kas bija otrs domes priekšsēdētāja amata pretendents, nobalsoja trīs deputāti.

Par Rugāju novada domes priekšsēdētājas vietnieku ar sešām balsīm par, trim - pret ievēlēts Andris Leons ("Vienoti novadam"). Otrs pretendents šim amatam bija Kārlis Brūvers (Par godīgu Rugāju novadu!)

"Vienoti novadam" vēlēšanās ieguvusi piecus deputātu mandātus. Tikpat liels mandātu skaits partijai bija arī iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās. Par "Vienoti novadam" nobalsoja 653 jeb 62,37% vēlētāju, liecina informācija Centrālās vēlēšanu komisijas mājas lapā.

Partija "Rugāju novadam būt!" vēlēšanās ieguva 211 jeb 20,15% vēlētāju atbalstu, kas sarakstam nodrošināja divas vietas domē.

Pa vienai vietai domē ieguva partijas "Mūsmājas" un "Par godīgu Rugāju novadu!". Tādējādi Novada domē ir pārstāvētas visas četras vēlēšanās pieteiktās partijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)