Banner 980x90

SIA "BK Systems" – svēršanas sistēmas profesionāļiem, medicīnas svari, svaru remonts

Kravu un preču aprites kontrolei, rūpnieciskajai, pārtikas ražošanai, dažādās laboratorijās un neskaitāmās citās nozarēs ir nepieciešamas svēršanas sistēmas profesionāļiem. Precīzi noteikts svars ir būtisks godīgai komercpraksei, standartu ievērošanai ražošanā un pārstrādē, drošu rezultātu iegūšanai pētniecībā

Svēršanas sistēmas profesionāļiem

Kravu un preču aprites kontrolei, rūpnieciskajai, pārtikas ražošanai, dažādās laboratorijās un neskaitāmās citās nozarēs ir nepieciešamas svēršanas sistēmas profesionāļiem. Precīzi noteikts svars ir būtisks godīgai komercpraksei, standartu ievērošanai ražošanā un pārstrādē, drošu rezultātu iegūšanai pētniecībā, transportēšanas organizēšanai un citās jomās. Tā nodrošināšanai nepieciešami kvalitatīvi, ērti lietojami un uzticami svari.

Tā kā svari nepieciešami tik dažādās nozarēs, tad svēršanas sistēmas profesionāļiem ir daudzveidīgas iekārtas, sākot ar maziem laboratorijas svariem, kuri veic mērījumus ar miligramu precizitāti, un beidzot ar masīvām svaru platformām, kurām celtspēja ir desmitiem tonnu. Svēršanas sistēmas nesastāv no svariem vien, bet ietver arī svaru programmas, fasēšanas sistēmas, var tikt savienotas ar skeneriem, printeriem, videokamerām, luksoforiem, monitoringa sistēmām un citām iekārtām.

Jau septiņus gadus daudzveidīgas svēršanas sistēmas profesionāļiem savā veikalā-servisā svaruveikals.lv piedāvā SIA "BK Systems". Uzņēmums gan tirgo gatavas iekārtas, gan veic svaru projektēšanu, izgatavošanu, papildināšanu un modernizēšanu atbilstoši klientu vajadzībām. Tiek pārdotas detaļas gan no dažādu ražotāju preču klāsta, gan izgatavotas uzņēmuma darbnīcā. Svaruveikals.lv speciālisti sniedz arī programmu izstrādes pakalpojumus, kā arī sadarbojas ar akreditētām laboratorijām, nodrošinot svaru verifikāciju.

Lasiet vairāk: www.svaruveikals.lv/

Medicīnas svari

Medicīnas svari ir paredzēti profesionālai izmantošanai ārstniecības, rehabilitācijas un citās veselības aprūpes iestādēs. Tie ir pielāgoti pieaugušu cilvēku, jaundzimušo svēršanai, kā arī svara noteikšanai cilvēkiem ar kustību traucējumiem un guļošiem pacientiem. Medicīnas svari var tikt aprīkoti ar dažādām papildu funkcijām, piemēram, auguma mērītāju, paceļamu displeju un citu aprīkojumu to ērtākai, daudzpusīgākai lietošanai.

Tā kā medicīnas svari tiek izmantoti rūpējoties par cilvēku veselību, tiem jābūt precīziem un uzticamiem. Pēc pacientu svara tiek noteiktas tiem nepieciešamās medikamentu devas, diētas programmas, novērotas, vērtētas veselības stāvokļa izmaiņas un izdarīti citi secinājumi. Dažādi normatīvie regulējumi nosaka to, kādām prasībām svariem jāatbilst, lai tos varētu izmantot medicīnas iestādēs.

SIA "BK Systems" preču klāstā ir vācu firmas "Kern" un poļu kompānijas "Radwag" medicīnas svari. Šo ražotāju piedāvātie svari atbilst visām mūsdienu prasībām un Eiropas Savienības normatīvajiem regulējumiem. Tie ir saņēmuši visus sertifikātus, lai tiktu izmantoti ārstniecības iestādēs.  Iegādājoties medicīnas svarus svaruveikals.lv, tos var saņemt gan uzņēmuma birojā, gan izmantojot kurjeru pakalpojumus. "BK Systems" speciālisti, ja nepieciešams, veic svaru piegādi un personāla instruēšanu to lietošanai.

Lasiet vairāk: www.svaruveikals.lv

Svaru remonts

Arī profesionālas svēršanas sistēmas, kā jebkurš bieži izmantots aprīkojums, ar laiku nolietojas. Tad nepieciešama apkope un svaru remonts. Tas ir ne tikai darba efektivitātes, bet arī uzņēmuma reputācijas jautājums. Svariem vienmēr jābūt precīziem un uzticami jāpilda savas funkcijas, lai nodrošinātu kvalitatīvus pakalpojumus. Īpaši svarīgi tas ir medicīnas svariem un augstas precizitātes svariem, kuri tiek izmantoti laboratorijās, kur daudz kas ir atkarīgs no pareizi veiktiem mērījumiem.

Jo sarežģītāki svari, jo profesionālākiem speciālistiem uzticams svaru remonts. Īpašas prasmes nepieciešamas, lai salabotu komplicētas svaru sistēmas ar sarežģītu programmatūru. Liels izaicinājums ir labot masīvos kravu un automašīnu svarus. Jebkuru ierīču kvalitatīvs remonts sākas ar defektu diagnosticēšanu, kas jāveic ar rūpību. Precīzi veikta, diagnostika neradīs liekus izdevumus, jo tiks nomainītas tikai bojātās detaļas. Šajā jautājumā būtisks arī speciālistu godaprāts.

SIA "BK Systems" piedāvā profesionālo elektronisko svaru remontu un apkalpošanu. Svaruveikals.lv servisa speciālisti ir pieredzējuši un savas iemaņas izkopuši piedaloties apmācībās ārvalstīs, ko organizē svaru ražotāji. "BK Systems" sniedz gan vienreizējus pakalpojumus, gan slēdz līgumus ar klientiem pastāvīgai svēršanas sistēmu apkalpošanai. Uzņēmums piedāvā arī maiņas svarus klientiem, kuru iekārtas nav iespējams salabot pietiekami īsā termiņā. Svaru remonts tiek sniegts gan servisā, gan dodoties pie klientiem, ja labojami grūti pārvietojami vai netransportējami svari.

Lasiet vairāk: www.svaruveikals.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)