Banner 980x90

Straujumas vizīte uz Latgali pārcelta pēc konsultēšanās ar profesionāļiem

Lēmums pārcelt piektdien, 27.februārī, plānoto Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (V) vizīti uz Latgali pieņemts miglas dēļ "pēc konsultēšanās ar jomas profesionāļiem".

Valdības vadītājas preses sekretāre Aiva Rozenberga aģentūrai LETA sacīja, ka "lēmums tika pieņemts ceturtdien vēlu vakarā pēc konsultēšanās ar jomas profesionāļiem", sīkāk neprecizējot, kādi tieši profesionāļi tika uzklausīti.

Rozenberga arī atkārtoti uzsvēra, ka vizīte uz Latgali notiks 13.martā.

VAS "Latvijas Valsts ceļi" operatīvā informācija neilgi pirms plkst.6 liecināja, ka daudzviet Latvijā, galvenokārt Rīgas apkaimē, Vidzemē un Latgalē, ir izveidojusies bieza migla, kas apgrūtina braukšanu pa autoceļiem.

Savukārt vēlāk, plkst.6.30, "Latvijas Valsts ceļi" informēja, ka braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir apmierinoši, vien ceļa posmos no Jelgavas līdz Meitenei un no Kalnciema līdz Apšupes krustojumam braukšanu apgrūtina apledojums.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka Straujuma piektdien bija plānojusi apmeklēt valsts austrumu robežu un tikties ar Rēzeknes novada pašvaldības izglītības iestāžu vadītājiem un pašvaldību pārstāvjiem, kā arī diskutēt par skolotāju algu modeli.

Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā aģentūru LETA šorīt informēja, ka ceturtdienas vakarā tika izskatītas divas iespējas, kā Ministru prezidentei vieglāk nokļūt uz austrumu robežu - vai nu izmantojot automašīnu, vai helikopteru. Miglas dēļ ne viens, ne otrs variants nav atzīts par labu esam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)