Banner 980x90

Svarīgākais punkts aizņemšanās procesā – kredītlīnijas līgums

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pasaule ir pilna brīnumu, it īpaši Ziemassvētku laikā – zeme snauž ziemas miegu, sniegpārslas iepriecina un cilvēki, šķiet, kļuvuši iejūtīgāki un labsirdīgāki. Tomēr ne vienmēr dzīve lutina, un mēdz gadīties arī dažādi neparedzēti notikumi, piemēram, jāremontē automašīna, bet šobrīd tam pietrūkst naudas. Nonākot situācijā, kad nepieciešams finansiāls atbalsts, izvērtē un apdomā – varbūt tieši Kimbi.lv kredītlīnija var palīdzēt. Ja esi drošs, ka aizdevums ir šim brīdim piemērotākais risinājums, pirms tā noformēšanas rūpīgi jāiepazīst kredītlīnijas līgums.

Kam pievērst uzmanību?
Kaut arī ikviens kredīta devējs izvērtē klienta spēju atmaksāt kredītu, arī pašam klientam jābūt apdomīgam. Aizņemoties vienmēr jābūt noslēgtam aizdevuma līgumam – tas ir vienīgais dokuments, kas aizsargā gan aizdevēja, gan aizņēmēja tiesības. Tāpat ir svarīgi, lai klients izprastu ikvienu līguma punktu, tādējādi izvairoties no pārpratumiem.

Pievērs uzmanību, vai līgumā ir
- iekļauto jēdzienu skaidrojums;
- kopējās aizņēmuma izmaksas, ko veido gan procentu likme, gan komisijas un reģistrācijas maksa;
- skaidri atmaksas nosacījumi – atmaksas termiņš, iespējas atmaksāt aizdevumu pirms noteiktā termiņa, nokavējuma procenti, kā arī līgumam pievienots kredīta atmaksas grafiks;
- informācija par kredīta devēja un patērētāja tiesībām (piemēram, atteikuma tiesības);
- strīdu izskatīšanas kārtība.
    
Izvēlies drošu aizdevēju!
Aizņemšanās ir nopietns lēmums, tāpēc Tev ne tikai jāizvērtē aizdevuma nepieciešamība, bet arī jāatrod drošs aizdevējs. Pārdomāts aizdevuma līgums bez slēptiem vai neskaidriem nosacījumiem liecina par aizdevēja godprātību, līdzīgi kā pozitīvas atsauksmes no klientiem vai Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas (LAFPA) biedra statuss. 

Aizdevējs, kam rūp ikkatrs klients
Nebanku aizdevējs Kimbi.lv ir LAFPA biedrs, kas saņēmis augstu vērtējumu no klientiem, turklāt kredītlīnijas līguma paraugs aizdevēja mājaslapā apskatāms ikvienam. Ienāc www.kimbi.lv un atrodi visu sev nepieciešamo informāciju par kredītlīniju! Kimbi.lv mērķis ir izveidot veiksmīgu sadarbību ar katru klientu, tāpēc neskaidrību gadījumā droši sazinies ar konsultantiem tiešsaistē, kā arī rakstot e-pasta vēstuli uz info@kimbi.lv vai zvanot pa tālruni 67799090. 

Kimbi.lv atgādina – ja esi nolēmis izmantot kredītlīniju, pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)