Banner 980x90

Uz nenoteiktu laiku atliek valsts robežas nelikumīgā šķērsošanā apsūdzēto pakistāniešu lietas skatīšanu

Daugavpils, 22.nov., LETA. Rēzeknes tiesa Balvos uz nenoteiktu laiku atlikusi krimināllietas skatīšanu, kurā divi Pakistānas pilsoņi apsūdzēti valsts robežas tīšā nelikumīgā šķērsošanā.

Tiesā aģentūra LETA noskaidroja, ka lietas skatīšanu nācies atlikt, lai veiktu pierādījumu pārbaudi.

Prokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina aģentūru LETA iepriekš informēja, ka pagājušā gada 27.septembrī Baltinavas novada Timšānu ciema apvidū robežas šķērsošanai neparedzētā vietā abi apsūdzētie tīši nelikumīgi ar kājām šķērsoja valsts robežu virzienā no Krievijas uz Latviju.

Krimināllikums par valsts robežas nelikumīgu šķērsošanu paredz brīvības atņemšanu līdz diviem gadiem, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)