Banner 980x90

Vairākiem Balvu iedzīvotājiem pasniegs domes Atzinības rakstu par ieguldījumu Latvijas neatkarības atjaunošanā

Rīga, 29.okt., LETA. Tuvojoties valsts svētkiem, vairākiem Balvu iedzīvotājiem tiks pasniegti domes Atzinības raksti par ieguldījumu Latvijas neatkarības atjaunošanā, lēmusi Balvu novada dome.

Domes apbalvojumu par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanā, patriotisma un valstiskās identitātes veidošanā un stiprināšanā saņems sabiedriskie un politiskie darbinieki Voldemārs Šļakota, Valdis Sērmukšs, Valdis Zābelis un Juris Annuškāns.

Savukārt Balvu Romas katoļu draudzes prāvestam Mārtiņam Klušam domes atzinības raksts tiks pasniegts par nozīmīgu ieguldījumu Balvu katoļu draudzes stiprināšanā, laicīgās un garīgās varas sadarbības attīstībā un novada atpazīstamības veicināšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)