Banner 980x90

Viļakā stājas spēkā jaunais apkures tarifs

Daugavpils, 27.okt., LETA. Šodien Viļakā stājas spēkā jaunais, par 3,6%-21,6% samazinātais siltumenerģijas tarifs, aģentūru LETA informēja Viļakas novada pašvaldībā.

SIA "Viļakas namsaimnieks" paziņojusi, ka no šodienas jaunais vienotais siltumenerģijas tarifs ir 56,45 eiro par vienu megavatstundu (MWh) bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Viļakas novada domē aģentūra LETA iepriekš noskaidroja, ka līdz šim pilsētā bija spēkā divi siltumenerģijas tarifi. Siltumenerģijas lietotājiem, kas to saņēma no Centra katlumājas, tarifs bija 58,53 eiro par vienu MWh, bet lietotājiem, kas siltumenerģiju saņēma no Eržepoles katlumājas, - 72 eiro par vienu MWh.

Izveidot vienu pazeminātu siltumenerģija tarifu pašvaldībai izdevies, pateicoties izbūvētajai jaunajai siltumtrasei, kas savieno abas katlumājas, un optimizējot to darbību.

Minētie būvdarbi kopā ar automātisku siltummezglu uzstādīšanu Viļakas novada pašvaldībai izmaksājuši aptuveni 150 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)