Banner 980x90

Viļakas dome uzteic darbu Medņevas pagasta pārvaldes vadītājam

Ceturtdien, 26.martā, Viļakas novada domes sēdē pašvaldības deputāti ar balsu vairākumu nolēmuši uzteikt darba līgumu Medņevas pagasta pārvaldes vadītājam Pēterim Pravam un atbrīvot viņu no ieņemamā amata.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Viļakas novada domē, par Prava atbrīvošanu no Medņevas pagasta pārvaldes vadītāja amata nobalsoja astoņi pašvaldības deputāti, pieci - atturējās.

Lēmums par Prava atbrīvošanu no amata pieņemts sakarā ar viņa ilgstošo slimību vairāk nekā pusgada garumā un nespēju pildīt pagasta pārvaldes vadītāja pienākumus.

Medņevas pagasta pārvaldes vadītāja pienākumus amatu apvienošanas kārtībā pagaidām pildīs Susāju pagasta padomes vadītājs Juris Prancāns, kas pats nāk no Medņevas pagasta un pēdējos mēnešos jau faktiski pilda šos pienākumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)