Banner 980x90

Viļakas novadā norisināsies atklātā pludmales volejbola čempionāts

Viļakas novada atklātais pludmales volejbola čempionāts 2015 norisināsies no 21.jūnija līdz 16.augustam, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Viļakas novada pašvaldībā.

Mērķis ir sekmēt pludmales volejbola attīstību un popularitāti Viļakā un tuvākajos novados, paplašināt Viļakas novada un apkārtējo novadu iedzīvotāju brīvā laika pavadīšanas iespējas vasaras sezonā, popularizēt un veicināt veselīgu dzīvesveidu, noskaidrot 2015.gada vasaras sezonas pludmales volejbola labākās komandas sieviešu un vīriešu grupu konkurencē.

Čempionāts notiek pēc posmu principa, posmu sākums plkst.9.30. Spēlēs var piedalīties visi interesenti attiecīgajās vecuma grupās bez profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem. Komandā spēlē divi dalībnieki, 50 gadi un vecāki var spēlēt trīs dalībnieki.

Dalības maksa no sacensību dalībniekiem netiek iekasēta.

Paredzamie posmi "Viļakas novada atklātajā pludmales volejbola čempionātā 2015"
* 1.posms – 21.jūnijs Viļaka;
* 2.posms – 5.jūlijs Viļaka;
* 3.posms – 25.jūlijs Viļaka;
* 4.posms – 16.augusts Viļaka.

Sīkāka informācija pie galvenajiem tiesnešiem - Ervīns Veļķers (26337477) un E.Logins (29100762).

Sacensību nolikums atrodams novada pašvaldības mājas lapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)