Banner 980x90

Viļakas novada pašvaldība sadala 11 000 eiro sešiem uzņēmējdarbības projektiem

Rīga, 5.jūl., LETA. Viļakas novada pašvaldība piešķīrusi 10 917 eiro sešiem uzņēmējdarbības projektiem, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pašvaldības līdzekļi tiek piešķirti topošo, jauno un tūrisma uzņēmēju projektiem.

Atbalstītās idejas paredz iekārtu iegādi grāmatvedības pakalpojumu sniegšanai, riepu montēšanas un balansēšanas aprīkojuma iegādi, jauna pakalpojuma izveidošanu Viļakas novada zemnieku saimniecībā "Jaunzemītes" un citas ieceres.

Trīs atbalstītie projektu realizētāji jau ir saimnieciskās darbības veicēji, bet trīs ir fiziskas personas, kuras reģistrēs saimniecisko darbību pirms līguma par finansējuma saņemšanas ar pašvaldību. Atbalstītie projekti būs jārealizē līdz 30.novembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)