Banner 980x90

Vīrietis Latgalē gūst nopietnus apdegumus, uzliesmojot ar benzīnu aplijušam apģērbam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Uzliesmojot ar benzīnu aplijušam apģērbam, Latgalē 32 gadus vecs vīrietis guvis nopietnus apdegumus, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vīrietis labojis traktoru, kad drēbes aplijušas ar benzīnu. Neskaidros apstākļos noticis uzliesmojums, un viņš guvis abu kāju un abu apakšdelmu nopietnus apdegumus. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Citviet Latgalē 45 gadus vecs vīrietis, veicot remontdarbus uz jumta, paslīdējis un nokritis aptuveni no trīs metru augstuma. Viņš salauzis roku, kā arī ribas un guvis krūškurvja traumu. Arī viņš nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1137 izsaukumus, no kuriem 212 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)