Banner 980x90

Zemledus makšķerēšanas čempionāta Balvu posmā piedalījās 15 komandas

19. un 20.janvārī Balvos notika Latvijas 2013.gada čempionāts zemledus makšķerēšanā, kura pirmās kārtas sacensībās piedalījās 15 komandas, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Dalībnieku vidū bija arī Balvu komanda "LIARPS", kurā startēja Ēriks Tučs, Aldis Voits, Artūrs Baltais, Valdis Prancāns un Aivars Avotiņš.

Lai arī gaisa temperatūra pirmajā dienā sasniedza -17°C, laika apstākļi bija labvēlīgi – diena bija saulaina un bez vēja, kas, iespējams, sekmēja kopējo makšķernieku dienas guvumu - 82,56 kilogrami zivju.

Pēc pirmās dienas komandu vērtējumā līderu trijniekā ir "Rapala" (19 p), "Pansija" (23 p) un "Liarps" (24 p). Tām seko "Salmo" un "LSMK-Milo". Balvenieši "LIARPS" pašlaik ir piektajā vietā. Individuālā vērtējumā līderi ir savu sektoru uzvarētāji - Ivo Kalnmalis ("Salmo"), Agris Rudzāns ("Rapala"), Harijs Raciborskis ("Rapala"), Ivans Daņilovs ("LSMK-Milo") un Artūrs Berdinskis ("Pansija").

Otrajā sacensību dienā laika apstākļi bija līdzīgi, arī kopējais loms bija līdzīgs - 70,38 kg, taču sportistu ieņemtās vietas bija krietni atšķirīgas.

No pirmās dienas sektoru uzvarētājiem savu rezultātu atkārtoja vienīgi Ivans Daņilovs ("LSMK-Milo"), kurš kļuva arī par kārtas uzvarētāju un čempionāta līderi. Otro vietu ar iegūtajiem trīs punktiem izcīnīja Vladislavs Tolmačevs ("Asaris"), trešajā vietā ierindojās Ivo Kalnmalis ("Salmo"), kuram bija lielāks loma svars kā tikpat punktus ieguvušajam Valdim Janitenam ("Pansija").

Komandu vērtējumā pēc pirmā kārtas izteikta līdera vēl nav, labāko trijniekā ir šīs kārtas uzvarētāji "LSMK-Milo", tikai nedaudz atpaliek "Rapala" un "Salmo".

Nākamais čempionāta posms 9. un 10.februārī risināsies uz Limbažu Lielezera, bet trešais posms - 2. un 3.martā notiks uz Mazā Baltezera Ādažos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)