Banner 980x90

Žīguru pamatskolas volejbolistes startē Jaunatnes čempionātā

Autors: Komandas treneris Igors Šnepers

Saspringta skolēnu pavasara brīvdienu nedēļa izvērtās Žīguru pamatskolas meitenēm, kas četras dienas aizvadīja volejbola sacensību finālos. Divas dienas Gulbenes sporta hallē tika dalītas vietas Latvijas Jaunatnes čempionātā meitenēm jaunākajā grupā. Neskatoties uz pretinieču augumu pārsvaru, gala rezultātā tika iegūta cienījamā 9.vieta turnīra tabulas vidusdaļā.

Jau nākošajā rītā meitenes devās uz Rīgu, lai startētu masveidīgākā jaunatnes volejbola turnīra – "Lāses kausa" finālā. Rīgā pulcējās 123 komandas no vairāk kā 600, kas uzsāka sacensības pirmajā kārtā.

Balvu rajona pārstāvjiem visās četrās vecuma grupās "paveicās", jo apakšgrupās bija ielozētas nākošo uzvarētāju komandas. Rekavas puiši gan uzvarēja paši, bet izloze viņiem divas reizes lika spēlēt ar Skrundas komandu- nākošo sudraba komandu. Meitenes, cīnoties ar nogurumu un dažādiem kārdinājumiem: konkursi, koncerti, iepirkšanās, gala rezultātā finišēja 16.vietā no 30 finālistēm, kas ir patīkams kāpums, salīdzinot ar iepriekšējo gadu.

Svētdien savukārt noslēdzās Gulbenes novada dāmu čempionāts volejbolā II līgā. Deviņas komandas divos apļos cīnījās jau no pērnā gada novembra, bet galīgais vietu sadalījums izšķīrās tikai pēdējās spēles papildsetā. Uzvarēja Gulbenes sporta skolas komanda un saņēma sudraba medaļas, bet Žīguru komandas spēlētājām pienācās kauss un bronzas medaļas par trešo vietu. Stabilākā spēlētāja balvu saņēma Ieva Klimoviča. Kopā ar viņu spēlēja Ieva Jurjāne, Ērika Zaharova, Ērika Ivanova, Elvīra Nāgele, Airita Agejeva, Līga Sergejeva, Linda Makarova un komandas kapteine Elza Elksnīte.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)