Banner 980x90

Žilbinoši balts smaids – labākā rota, ko sev uzdāvināt svētkos

Tuvojas gada nogale, kad saiņojam dāvanas un lutinām savus tuvākos cilvēkus. Kāpēc gan arī pašiem sevi neiepriecināt ar kādu noderīgu dāvanu, kas liks iemirdzēties Ziemassvētku un Jaungada fotogrāfijās? Ja neesat apmierināti ar savu zobu toni, ko redzat spogulī, tad zobu balināšana ir lieliska dāvana, ko varat sev uzdāvināt šajā pirmssvētku laikā. 

Zobu balināšana zobārstniecības klīnikā ir mūsdienīgs pakalpojums, kas jau pāris stundu laikā spēj nodrošināt par vairākiem toņiem baltākus zobus. 

ZOOM! zobu balināšana
"Philips Zoom!" ir jaunākās paaudzes saudzīga, profesionāla un iedarbīga zobu balināšanas sistēma, ko saviem klientiem nodrošina "Dr. Apines zobārstniecība". Šajā balināšanas procedūrā tiek pielietota uzlabota UV gaismas lampa, kas aktivizē balinošo gelu. Metodes viena no priekšrocībām ir tā, ka procedūras laikā zobi netiek pakļauti karstuma ietekmei. "Philips Zoom" balinošais gels, kas tiek izmantots, ir pH neitrāls un satur kalciju. 

Zobu balināšana ar šo metodi iespējama gan klīnikā uz vietas, gan mājās, izmantojot individuāli izgatavotas kapes. Veicot procedūru klīnikā ir vismazākie riski un ātrākais efekts, jo process notiek stingrā zobārstniecības personāla uzraudzībā.

Procedūras ilgums – apmēram divas stundas, kuru laikā balināšana notiek vairākos ciklos pa 15 minūtēm. Pirms procedūras tiek uzliktas aizsargbarjeras, kas nosedz mīkstos audus. Pēc tam uz zobiem tiek uzklāts balinošais gels, ko aktivizē ar speciālo UV gaismas lampu.

Kas jāzina pirms zobu balināšanas
Lai arī zobu balināšana sola ātrus un pamanāmus rezultātus, tomēr jāatceras, ka to drīkst veikt tikai tad, ja zobi ir pilnībā veseli, tāpēc pirms tam nepieciešama konsultācija pie zobārsta, kurš veiks vispārēju pārbaudi un pārliecināsies, ka ir droši veikt zobu balināšanu. 

Vēl pirms zobu balināšanas nepieciešams apmeklēt zobu higiēnistu, lai veiktu mīkstā un cietā aplikuma noņemšanu un attīrītu visas grūti pieejamās vietas, lai zobu balināšana sniegtu vēlamo efektu.

Jāatceras, ka zobu balināšanas procedūras laikā izbalināti tiek tikai dabīgie zobi. Plombas un mākslīgie zobi nepaliek baltāki, tāpēc pirms procedūras jāizvērtē, vai un kurās vietās būs redzama krāsu atšķirība. Iespējams, vajadzēs veikt redzamo plombu nomaiņu pret jaunākām, lai krāsu toņi neatšķirtos.

Kas jāievēro pēc zobu balināšanas
Efekts, kas tiek iegūts pēc zobu balināšanas, katram klientam var atšķirties, jo to ietekmē gan ģenētika, gan sākotnējais zobu tonis, gan citi faktori. Vidējais laiks, cik saglabājas iegūtais efekts, ir apmēram divi gadi, bet šis laiks var būt arī īsāks, ja ikdienā zobus ietekmē dažādi nevēlami paradumi – smēķēšana, krāsojoši dzērieni un pārtika. Ja balināšanas efektu grib saglabāt ilgāk, var papildus izmantot balinošās kapes un baltinošās zobu pastas.

Uzreiz pēc balināšanas procedūras jāatturas no smēķēšanas un jebkādiem krāsainiem dzērieniem un ēdieniem vismaz divas nedēļas, lai iegūtais efekts nostiprinātos. Pēc procedūras kādu laiku zobi var arī būt jutīgāki, bet tas pāriet jau dažu nedēļu laikā.

Šobrīd zobu balināšanai ar Zoom! 35% atlaide
"Dr. Apines zobārstniecībā" šobrīd lielisks piedāvājums – zobu balināšana ar "Philips Zoom!" pieejama ar 35% atlaidi. Tā ir iespēja sevi palutināt ar noderīgu estētisko procedūru, kas piešķirs jūsu smaidam mirdzumu un noteikti pozitīvi ietekmēs pašapziņu, jo skaists smaids rada pārliecību par sevi, vēlmi smaidīt un komunicēt. Uzziniet vairāk par procedūru un piesakieties konsultācijai šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)