Banner 980x90

Aizdevums internetā ir konfidenciāls pakalpojums

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikvienam cilvēkam var gadīties neplānotas situācijas, un reizēm nākas meklēt papildu naudas avotus. Aizdevums internetā ir viens no veidiem, kā salīdzinoši ātrākā laika posmā iegūt savā rīcībā trūkstošo summu. Cilvēki ar atbilstošu maksātspēju nepieciešamības gadījumā var pieteikties ātrajiem kredītiem, jo nauda tiek pārskaitīta mazāk nekā pusstundas laika. Pieteikšanās notiek tiešsaistē, tāpēc pieteikuma izskatīšana un naudas pārskaitīšana notiek ātrāk. Taču – vai internets ir pietiekami droša vide finanšu darījumiem? Jā, ja vien esi izvēlējies tādu nebanku kredītdevēju, kas rūpējas par datu aizsardzību.

Konfidencialitāte garantēta
Lai informācija par kredītu nenonāktu trešās personas rokās, izvēlies uzticamu aizdevēju, piemēram, Vivus.lv. Tas garantē datu drošību, jo
- mājaslapa tiek aizsargāta ar SSL protokolu;
- saņemtā informācija tiek šifrēta;
- pieteikuma izskatīšanā nepiedalās trešās puses, piemēram, bankas, apdrošinātāji, citi nebanku aizdevēji.
Jo mazāk personu ir iesaistītas pieteikuma izskatīšanas un naudas piešķiršanas procesā, jo zemāks datu pārtveršanas risks. Vivus.lv piedāvā tikai interneta kredītus, kam var pieteikties nebanku aizdevēja mājaslapā.

Svarīgākais par Vivus.lv kredītu
Izmantot Vivus.lv pakalpojumus var Latvijas pilsoņi un pastāvīgie iedzīvotāji vecumā no 20 līdz 70 gadiem. Aizdevumi tiek piešķirti cilvēkiem ar pozitīvu kredītvēsturi un atbilstošu maksātspēju. Vivus.lv aizdevums internetā ir no 50 līdz 1500 eiro, taču katrs pieteikums tiek izvērtēts individuāli un katram klientam tiek noteikts savs kredītlimits. Tā apmēru var uzzināt pēc reģistrācijas mājaslapā www.vivus.lv, norādot savus ikmēneša ienākumus un tēriņus. Aizdevuma atmaksas termiņš ir no 1 līdz 24 mēnešiem.

Atbildīgas aizņemšanās principi
Vivus.lv aizdevums internetā var būt parocīgs risinājums neparedzētās situācijās, taču pirms pieteikšanās kredītam izvērtē aizdevuma nepieciešamību un savu maksātspēju. Piesakies ātrajam kredītam tikai tad, ja
- aizdevums ir patiešām nepieciešams;
- mēneša ienākumi ļauj segt aizdevumu noteiktajā termiņā;
- nauda ir nepieciešama svarīgam un neatliekamam pirkumam, nevis izklaidei.

Laikus atmaksājot aizdevumu, Tu saglabāsi ne tikai pozitīvu kredītvēsturi, bet arī konfidencialitāti. Vivus.lv neizplata informāciju par aizņēmējiem, tomēr ikviens nebanku aizdevējs veido klientu datubāzes. Tas ir nepieciešams, lai fiksētu informāciju par parādsaistību pārkāpšanu. Lai nenonāktu parādvēstures datubāzes reģistrā, samēro kredīta apjomu ar saviem ienākumiem un aizdevumu vienmēr atmaksā termiņā. 

Papildu informācija par kredītiem internetā pieejama www.vivus.lv. Aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)