Banner 980x90

Apbalvoti Balvu novada jaunatnes sporta laureāti

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ceturtdien, 17.decembrī Balvu muižā notika Balvu Sporta skolas rīkotais pasākums "Jaunatnes sporta laureāts 2015", kur godināti labākie gada jaunatnes sportisti un viņu treneri deviņos sporta veidos, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Šī gada laureāti ir:

Sporta dejas - Anete Vigule, Dāvis Karavoičiks. Trenere Anita Grāmatiņa. Labākais sporta deju pāris pēc 2015.gada sacensību rezultātiem. Audzēkņi ir piedalījušies Latvijas sporta deju federācijas organizētajās sacensībās, koncertos savās skolās, Balvu novada pasākumos. Jaunieši spēj apvienot mācības dažādās skolās un sporta veidos. Anete - Mākslas skolu un sporta deju nodarbības Sporta skolā, Dāvis - treniņus basketbolā un sporta dejās.

* Svarcelšana - Ralfs Boldāns. Treneris Varis Sārtaputnis. Ralfs otro gadu pēc kārtas ir Sporta laureāts svarcelšanā. Ar labiem rezultātiem piedalījies dažāda ranga sacensībās. Latvijas čempionātā jauniešu grupā izcīnīta zelta medaļa, Latvijas Jaunatnes olimpiādē sudraba medaļa.

* Peldēšana - Diāna Ivdre. Treneris Romualds Kokorevičs. Peldēšanu apgūst jau piekto gadu, un rezultāti ar katru gadu tiek uzlaboti, gandrīz no visām sacensībām tiek atvesta kāda godalgota vieta. Šogad Diāna kļuva par laureāti starptautiskajās sacensībās "Līderis 2015" Daugavas sporta namā, Rīdzene, kur sacentās ar jaunajiem censoņiem no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas. Diāna savā vecuma grupā brīvajā stilā un peldējumā uz muguras ieguva pirmo vietu.

* Vieglatlētika - Artis Duļbinskis. Treneris Imants Kairišs. Artis spēj apvienot mācības ar sportošanu un lietderīgi izmanto brīvo laiku. Sacensību laikā Artis spēj koncentrēties pilnībā tikai uz noteikto disciplīnu, viņu neiespaido nekas, pat slikti laika apstākļi. Latvijas jaunatnes olimpiādē izcīnīta zelta medaļa. Artis startēja arī Latvijas izlases sastāvā Baltijas sacensībās, kur ieguva 1.vietu trīssoļlēkšanā un 3. vietu lodes grūšanā. Pēc 2015.gada sezonas rezultātiem Artis ir līderis Latvijā trīssoļlēkšanā U-18 grupā.

* Grieķu-romiešu cīņa - Krišjānis Kočāns. Treneris Konstantīns Titorenko. Krišjānim gūtās traumas dēļ nācās izlaist 2014.gada sacensību sezonu. Tomēr viņš atgriezās uz cīņas paklāja, lai gatavotos Latvijas jaunatnes olimpiādei un startam Latvijas čempionātā, kur izcīnīta zelta un sudraba medaļa. Gada laikā Krišjānis piedalījās 6 turnīros, no kuriem 4 bija starptautiskie, un visos kāpa uz goda pjedestāla.

* Volejbols - Elza Elksnīte. Treneris Igors Šnepers. Elza ir komandas kapteinis, un var teikt, ka par tādu viņa jau piedzima un turpina veiksmīgi pilnveidoties. Viņai nav viegli būt zibensnovedējai starp meitenēm un treneri, taču ar šo misiju Elza tiek galā sekmīgi, jo ir apveltīta ar spēju gan uzklausīt citus, gan nelokāmi pastāvēt uz savu. Augstākie sasniegumi - 2000.gada dzimušo meiteņu volejbola komandai Latvijas čempionātā izcīnīta 10.vieta.

* Basketbols-U-15 zēnu komanda.Treneris Arnis Voika. Šo sezonu VEF LJBL čempionātā U-15 zēnu komanda iesāka ar spēli pret spēcīgo Jēkabpils sporta skolas komandu, kurā diemžēl piekāpāmies, bet tad sekoja fantastiska 9 uzvaru sērija, kuru nodrošināja saliedēts un draudzīgs komandas darbs, kurā spēlē Endijs Tūcis, Artis Smirnovs, Otto Kapteinis, Dāvis Karavoičiks, Ritvars Klodžs, Armands Pauliņš, Ričards Kļanskis, Dāvis Ozoliņš, Elvis Pužulis.

* Futbols-Deins Polis. Treneris Jurģis Vilciņš. Nepilnu 4 gadu laikā Deins septiņas reizes futbola turnīros ir bijis labākais spēlētājs, 2 reizes kā visa turnīra labākais vārtsargs. FC Warrior Cup Valgā – turnīra labākais vārtsargs, komandai 3.vieta
Latvijas ZA reģiona jaunatnes telpu futbola čempionātā- labākais futbolists, komandai 2.vieta. Mini futbola turnīrs "TFK Rēzeknes 5.gadi" - komandai 2.vieta. "Balvi Open Cup 2015" - turnīra labākais vārtsargs, komandai 3.vieta
Latvijas ZA reģiona jaunatnes čempionātā- labākais spēlētājs.

* Motosports-Lauris Eizāns.Treneris Ēriks Eizāns. Šogad Laurim atkārtoti panākumi, jo pagājušajā gadā saņema balvu kā labākais motokrosa sacensībās Baltijā – otro gadu pēc kārtas Latvijas un Igaunijas čempiona tituls. Lauris startēja Kvadri 200 klasē, kur viņam pretī stājās, pat divus gadus vecāki jaunieši. Lauris sporta skolā trenējas vieglatlētikā. Izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos lodes grūšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)