Banner 980x90

Arī šorīt sliktākais ceļu stāvoklis Latgalē

Rīga, 24.febr., LETA. Vietām Latvijā turpinoties puteņiem, dažviet ir apgrūtināta braukšana pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, un sliktākais ceļu stāvoklis arī šorīt ir Latgalē, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Šorīt braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa Daugavpils šoseju no Pļaviņām līdz Baltkrievijas robežai, pa Daugavpils apvedceļu, pa lielāko daļu Jēkabpils - Rēzeknes - Terehovas šosejas, pa Gulbenes - Balvu - Viļakas šoseju, kā arī pa Vidzemes šoseju no Melturiem līdz Raunas pagriezienam un pa Bauskas un Jelgavas šosejām attiecīgi no Bauskas un Jelgavas līdz Lietuvas robežai.

Slidenos un sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, LVC aicina autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)