Banner 980x90

Ātrais kredīts īstermiņa parādsaistībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ņemot vērā brīvā tirgus iespējas, likumdošanas izmaiņas, kā arī cilvēku vēlmi izvairīties no finanšu problēmām un dzīvot vienkāršāk, ātrie kredīti Latvijā kļūst arvien populārāki. Brīžos, kad nepieciešama palīdzība īstermiņa naudas problēmām, bet negribas aizņemties no ģimenes vai draugiem, ātrais kredīts ir salīdzinoši izdevīgs un ērts risinājums.

Ātrais kredīts palīdz saspringtās situācijās nokārtot īstermiņa parādsaistības
Ja līdz algai palikušas dažas dienas, bet radušies pēkšņi un neplānoti izdevumi, "Kredīts7" piedāvā iespēju operatīvi saņemt naudu jau 15 minūšu laikā. Balstoties uz savstarpēju cieņu un drošas kreditēšanas pamatnosacījumiem, ātrie kredīti netiek izsniegti ilgtermiņā finansiālo problēmu risināšanai un kredīta saņēmējam jābūt atbilstoša apmēra ienākumiem. Ātrais kredīts nav pastāvīgu ienākumu avots, bet ļauj efektīvi nokārtot īstermiņa parādus vai citas saistības, piemēram, samaksāt par zālēm, komunālajiem maksājumiem vai ārsta apmeklējumu, saglabājot konfidencialitāti.

SMS vai ātrais kredīts internetā
"Kredīts7" sniedz iespēju pieteikties vienam no aizdevumu veidiem: ātrajam patēriņa vai SMS kredītam, kur galvenā atšķirība ir pieteikšanās veids. Ātrajam kredītam internetā vari pieteikties mājaslapā, bet SMS kredītam – ar īsziņas starpniecību. SMS kredītu parasti izvēlas moderno tehnoloģiju cienītāji, kas dzīvo tālu no bankas, savukārt ātrais kredīts internetā ir gudra izvēle tad, ja nav iespējas aizņēmumu garantēt ar savu īpašumu un nauda ir nepieciešama uzreiz.

Salīdzinot ar citu aizdevēju vai banku sniegtajiem pakalpojumiem, ātrajam kredītam internetā ir vairākas priekšrocības: 
- ērta un ātra pieejamība;
- personas datu drošība, aizsargāšana un nenodošana trešajām personām;
- konfidencialitāte un privātums;
- izsniegšana bez ķīlas vai galvotāja.

Daži soļi līdz naudas saņemšanai
Viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ ātrais kredīts ieguvis savu popularitāti, ir operatīvais pieteikumu izskatīšanas process un naudas saņemšana bankas kontā jau 15 minūšu laikā. Vērtējot kredīta pieteikumu, īpaša uzmanība tiek pievērsta šādiem kritērijiem:
- vai bankas konta īpašnieks un kredītņēmējs ir viens un tas pats cilvēks;
- pieteicēja aktuālajām un vēsturiskajām parādsaistībām;
- ikmēneša ienākumiem un to apjomam.

Ja kredīta pieteikuma informācija ir korekta, nauda tiek ieskaitīta Tavā kontā uzreiz pēc lēmuma pieņemšanas. Lai pieteiktos ātrajam kredītam, "Kredīts7" mājaslapā kredits7.lv jāveic daži soļi:
- izvēlies naudas summu un atmaksas periodu;
- reģistrējies;
- pārskaiti vienu centu kā reģistrācijas maksu.

"Kredits7" – uzticams un atbildīgs sadarbības partneris
"Kredits7" ir Latvijas Alternatīvo finanšu pakalpojumu asociācijas (LAFPA) biedrs un darbojas uzticamas kreditēšanas ietvaros. Pateicoties caurredzamajam aizdevumu izsniegšanas procesam un atvērtajai komunikācijai ar klientiem, "Kredīts7" izsniegtie kredīti ir ērti un pārdomāti.

Izvēlies "Kredīts7", lai steidzami segtu īstermiņa parādsaistības!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)