Banner 980x90

Ātrie aizdevumi neparedzētās situācijās

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikdienā sastopamies ar visdažādākajām finansiālām vajadzībām – jāatmaksā ne vien rēķini, jāparūpējas par ēdienu un atbilstošu apģērbu, bet līdzekļi jāatlicina arī transportam un citiem mērķiem. Bet – kā lai saplāno personīgo budžetu tā, lai naudas pietiktu visam? Viena no iespējām ir meklēt īpašos piedāvājumus, kas ļaus iepirkties izdevīgāk.

Par laimi, atlaides un dažādas akcijas mūsdienās nav nekas neparasts – lojalitātes kartes, draudzīgie interneta veikalu piedāvājumi un kolektīvās iepirkšanās portāli ļauj izvēlēties kāroto par maciņam draudzīgāku cenu. Kāpēc gan to neizmantot?

Ātrie aizdevumi neplānotām situācijām
Tomēr reizēm rodas situācijas, ko nespēj atrisināt īpašais piedāvājums interneta veikalā vai atlaide ar klienta karti – vajadzīgi papildu naudas līdzekļi. Lai tādi brīži nepārsteigtu nesagatavotu, vērts veidot iekrājumus. Ja tas nav darīts vai naudas tik un tā nepietiek, viens no variantiem ir ātrie aizdevumi, ko šobrīd salīdzinoši parocīgi var noformēt ar interneta starpniecību. 

Pateicoties pieprasījumam, pieaudzis arī piedāvājums – ātrie aizdevumi pieejami pie dažādiem nebanku kredītdevējiem. Viens no aizdevējiem, kas iemantojis daudzu kredītņēmēju uzticību, ir Ondo.lv:
- jaunajiem klientiem Ondo.lv piedāvā līdz 300 eiro lielu aizdevumu, turklāt tam tiek piemērota 100 % atlaide komisijas maksai. Tas nozīmē, ka pēc aizdevuma atmaksas termiņa beigām būs jāatmaksā tikai tāda summa, kādu aizņēmies;
- sākot ar otro aizņemšanās reizi, kredīts pieejams līdz 425 eiro ar atmaksas termiņu 30 dienas. 

Aizdevuma noformēšanas noteikumi
Ātrie aizdevumi ļauj nepieciešamo naudas summu iegūt salīdzinoši īsā laikā, taču arī to noformēšanai ir nosacījumi. Kredīts pie Ondo.lv ir Tev pieejams, ja

- esi Latvijas Republikas pastāvīgais iedzīvotājs;
- esi vecumā no 20 līdz 75 gadiem;
- Tev ir pozitīva kredītvēsture;
- Tev ir pietiekams ienākumu līmenis, kas ļaus atmaksāt kredītu laikā.

Ja atbilsti aizdevēja izvirzītajām prasībām, vari pieteikties kredītam, reģistrējoties aizdevēja mājaslapā un norādot visu prasīto informāciju. Pēc pieteikuma nosūtīšanas atbildi par kredīta piešķiršanu saņemsi pavisam drīz. Ja tā būs pozitīva, naudu savā bankas kontā saņemsi dažu minūšu laikā.

Visa pamatā – pārdomāta rīcība
Lai veiksmīgi veidotu iekrājumus, būtisku lomu spēlē gan budžeta plānošana, gan arī prasme izmantot īpašos piedāvājumus un klientu kartes priekšrocības, kredītus atstājot tikai neparedzētām situācijām. 

Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)